Viktor Verhulst laat andere kant van zichzelf zien in ‘De expeditie: Groenland’: “Ik heb veel meer over mijn emoties nagedacht”

Hij weet dat hij niet bekend staat als de man van de grote emoties. En toch. Tijdens ‘De expeditie: Groenland’ ontdooide Viktor Verhulst elke kilometer een beetje meer. Hij vertelt ons openhartig over ontboezemingen in de sneeuw, onverwachte vriendschappen en… vuil ondergoed. “Na twee weken eindelijk een verse onderbroek aantrekken: zalig.” 

Meer krantenkoppen in België

Disneyland Paris onthult nieuwe show ‘Alice & the Queen of Hearts: Back to Wonderland’

Het entertainmentaanbod van Disneyland Paris is uitgebreid met de lancering van ‘Alice & the Queen of Hearts: Back to Wonderland’. Deze nieuwe show biedt een moderne kijk op de tijdloze klassieker van de Walt Disney Animation Studios film Alice in Wonderland.
The post Disneyland Paris onthult nieuwe show ‘Alice & the Queen of Hearts: Back to Wonderland’ appeared first

Lees meer »

Eerste vat Papaver getapt in cultuurcafé De Barriere: “Bedacht als vaderdagcadeau”

Marthe Vanhauwaert en Simon Hanssens zijn twee jonge ondernemers uit Wevelgem met een passie voor bloemen. Ze maken boeketten, geven workshops om zelf boeketten te maken en fleuren feesten op. Met hun ‘Papaverbier’ stellen ze een leuk vaderdagcadeau voor.
The post Eerste vat Papaver getapt in cultuurcafé De Barriere: “Bedacht als vaderdagcadeau” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Broer en zus tegelijk op tv in realityprogramma, maar op verschillende zenders: “Met die blauwe ogen lijken ze wel twee druppels water”

Kijkend Vlaanderen zag donderdagavond hoe Lore (32) en haar zoontje Armand teleurgesteld werden in ‘Blind gekocht’. Ze kregen te horen dat hun nieuwe thuis nog niet klaar was. De emoties zorgden voor veel medeleven, maar daarnaast viel er bij de oplettende kijkers nog iets anders op: Lore had voor sommigen een bekend gezicht en daarin hadden ze ook gelijk. Haar

Lees meer »

Wat als je niet gaat stemmen? Riskeer je een boete?

We moeten op 9 juni drie keer stemmen: voor het Europees Parlement, voor de Kamer en voor de Gewest- en Gemeenschapsparlementen. Maar waar en wanneer moet je stemmen? Riskeer je een boete als je niet gaat? En mag je iemand helpen in het stemhokje? Wij beantwoorden al je vragen.

Lees meer »

Problemen met minderjarige kiezers kunnen in theorie ernstige gevolgen hebben: “Deels nieuwe verkiezingen mogelijk” – Els Ampe overweegt klacht in te dienen

De stemincidenten kunnen mogelijk leiden tot (deels) nieuwe verkiezingen. Dat zegt Herman Matthijs, voorzitter van de Raad voor Verkiezingsbetwistingen. Het is nog niet duidelijk of het zover zal komen, maar in theorie kan het. Els Ampe (Voor U) overweegt alvast klacht in te dienen, laat ze aan onze redactie weten. “De omvang ervan moet onderzocht worden. We gaan dit niet

Lees meer »

Spilbrochure seizoen 24-25 met 130 gevarieerde voorstellingen: “Cultuur zorgt voor een krop in de keel, vlinders in de buik”

Ze is er weer, de Spilbrochure voor het volgende seizoen van het Roeselaarse cultuurcentrum. Ruim 130 voorstellingen binnenshuis, maar ook vaak op locatie, dat heeft het team van Spildirecteur Hilde Cuyt voor ons geselecteerd. “Kunst geeft energie en het is dat vuur dat we willen verspreiden en aanwakkeren. In dit boekje kan iedereen iets vinden naar zijn of haar smaak.”<br

Lees meer »

LIVE GAZA. UGent mag bezetters UFO-gebouw niet laten uitzetten, oordeelt rechter

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu zal in Washington op 24 juli het Amerikaanse Congres toespreken. De Republikeinse en Democratische leiders van het Huis van Afgevaardigden en de Senaat hadden hem daartoe eind mei in een gezamenlijke brief uitgenodigd. Het conflict tussen Israël en de radicale Palestijnse beweging Hamas in de Gazastrook heeft ruis op de lijn tussen de Verenigde Staten

Lees meer »

Stop de braindrain: zo willen de politieke partijen dit heet hangijzer aanpakken

We stemmen zondag niet alleen voor Vlaanderen, België en Europa… maar ook voor West-Vlaanderen. Wat politici in Brussel – en Straatsburg – beslissen, voelen we tot bij ons. Wij stelden dan ook een West-Vlaamse eisenbundel samen, waarover negen partijen nu kleur bekennen. Eis nummer 2: stop de braindrain.
The post Stop de braindrain: zo willen de politieke partijen dit

Lees meer »