“Weet dat ik je fantastisch vind”: Erik Van Looy wordt sentimenteel, als strijd losbarst in slotweek van ‘De slimste mens’

Genoeg gelachen, hoog tijd voor ernst. ‘De slimste mens’ is aan de laatste finaleweek begonnen en dat valt aan alles te merken. De mopjestrommel begint leeg te geraken, de strijd wordt iets bitser en het stressniveau stijgt. Niet alleen bij de kandidaten, maar ook bij Erik Van Looy. De host werd maandag zowaar sentimenteel, toen hij de afvaller naar huis moest sturen. “Mocht het in de toekomst nog moeilijk met jou gaan, weet dan dat ik je fantastisch vind.” 

Meer krantenkoppen in België

Nu O.J. Simpson op 76-jarige leeftijd overleden is, blijft de vraag ‘heeft hij het gedaan’ onbeantwoord

Hij was acteur, sportman, televisiepersoonlijkheid, maar vooral moordverdachte. O.J. Simpson beroerde Amerika en de wereld. Hij stond in ‘het proces van de eeuw’ terecht voor de moord op zijn ex-vrouw en haar vriend, maar werd vrijgesproken. Simpson stierf op 76-jarige leeftijd en laat zo de wereld achter met de eeuwige vraag: ‘Heeft hij het gedaan?’ De theorieën over zijn schuld

Lees meer »

“Je wil toch aanwezig zijn in de gemeente waar je woont”: Karine en Sofie zijn vaste gezichten op de wekelijkse vrijdagmarkt

Karine Sanders (62) en Sofie Rabaey (52) zijn vaste waarden op de Eernegemse vrijdagmarkt en de ideale ambassadeurs van hun beroep om tijdens deze in het zonnetje gezet te worden.
The post “Je wil toch aanwezig zijn in de gemeente waar je woont”: Karine en Sofie zijn vaste gezichten op de wekelijkse vrijdagmarkt appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Veel te toxisch”: drie maanden na vrijlating heeft onherkenbare Oscar Pistorius alle moeite van de wereld om draad weer op te pikken

Een schaduw van zichzelf. Zo wordt Oscar Pistorius (37) drie maanden na zijn vervroegde vrijlating omschreven. De Zuid-Afrikaanse ex-paralympisch atleet, die zijn vriendin Reeva Steenkamp doodschoot, vindt geen job – zelfs niet in de organisatie waar hij vroeger zo belangrijk voor was. Hij ging dan maar als vrijwilliger aan de slag in een kerk. “Ik zag hem nog geen enkele

Lees meer »

Vooruit-voorzitter Melissa Depraetere: “Heel blij dat Conner terug is, we gaan samen vollenbak vechten voor meer koopkracht”

Vooruit-voorzitter Melissa Depraetere is blij te kunnen aankondigen dat haar voorganger Conner Rousseau terug is op de politieke scène. Hij heeft toegezegd om lijstduwer te worden voor het Vlaams Parlement in Oost-Vlaanderen. Volgens Depraetere is het nu aan de kiezer om te beslissen of er in de politiek nog plaats is voor iemand als Conner Rousseau.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Na ‘lustige weduwe’ nu ook meesteroplichter Piet Van Haut verdacht: schandaal breidt uit bij vereniging voor mindervaliden die miljoenen erfde

In een groot onderzoek naar gesjoemel bij een vzw die zich bekommert om mensen met een beperking is nu ook niemand minder dan meesteroplichter Piet Van Haut (55) in verdenking gesteld. Hij en een flamboyante vrouw – die daarnaast ook verdacht wordt van moord op haar rijke echtgenoot – zouden de bejaarde oprichter van de vzw richting uitgang hebben geduwd.

Lees meer »

GR8 International Carshow trekt duizenden bezoekers naar Kortrijk: “Tuning leeft meer dan ooit”

Brussel, Parijs of Geneve? De echte autoliefhebber trok dit weekend richting Kortrijk, waar de GR8 International Carshow opnieuw de deuren opende. Van glimmende velgen tot hypersportwagens? Ze maakten er allemaal hun opwachting. “Kortrijk? Je waant je hier in Dubai aan de Leie!”
The post GR8 International Carshow trekt duizenden bezoekers naar Kortrijk: “Tuning leeft meer dan ooit” appeared first on

Lees meer »