Vlaams Belang-voorzitter Van Grieken scherp voor N-VA: “Als je op Bart De Wever stemt, krijg je Paul Magnette er gratis bij”

Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken is niet te spreken over de stelling van zijn N-VA-collega Bart De Wever dat je met een stem op Vlaams Belang een tweede Vivaldi-regering aan de macht brengt. "En wat wil hij doen om Vivaldi II tegen te houden? Een coalitie sluiten met de PS", zo reageert hij fel in "De zevende dag". 

Meer krantenkoppen in België

Exact zeven jaar geleden verloren ook Vincent en Ingrid hun zoon (15) in meer: “Er is een leven voor en na de dood van Sebastiaan”

Het moest de mooiste tijd van zijn nog jonge leven worden, maar het scoutskamp van eind juli 2017 in Bütgenbach draaide voor Sebastiaan Vandommele (15) en zijn familie uit op een ware nachtmerrie. Een zwempartij in een meer kostte de jonge kerel het leven. Maandag wordt het verhaal in ‘Mij overkomt het niet’ op Eén belicht. “Het is nog altijd

Lees meer »

Australische toeriste schuilt na vermeende groepsverkrachting in Parijse kebabzaak. En dan duikt ook aanvaller op om ‘bestelling’ te plaatsen

Slechts enkele dagen voor de Olympische Spelen in Parijs van start gaan, is de Franse hoofdstad opgeschrikt door een huiveringwekkend incident. Een Australische toeriste zou aangevallen en verkracht geweest zijn door vijf mannen, waarna ze om hulp smeekte in een kebabzaak. Bewakingsbeelden laten zien dat wat later ook een van de vermeende verkrachters de zaak binnenstapt om een ‘bestelling’ te

Lees meer »

Trotse papa in het publiek en bonkende beats op het terrein: Lucca van Damme trakteert Tomorrowland op gesmaakte set

Zijn vuurdoop op Tomorrowland kende ie vorig jaar al, en sindsdien heeft Lucca van Damme – zoon van topchef Roger – niet stilgezeten. Tijdens zijn set op de Rise Stage deed de 15-jarige dj, ondanks het vroege aanvangsuur, de massa meedansen. “Is die jongen écht minderjarig? Dan staat hem nog een grote carrière te wachten”, oordeelden de aanwezige feestbeesten.

Lees meer »

Oldskool Classics brengt vroeger nachtleven terug naar Knokke-Heist

Op zaterdag 27 juli organiseert horeca- en entertainment ondernemer Ben Mouling opnieuw Oldskool Classics Knokke. Dit keer niet meer in het Knokke-Out café in het Zoute maar wel in Collins Club The Garden in Westkapelle.
The post Oldskool Classics brengt vroeger nachtleven terug naar Knokke-Heist appeared first on KW.be.

Lees meer »

Toeristen of zeeleeuwen: wie wint slag om La Jolla?

Virale beelden van afgelopen weekend tonen hoe zeeleeuwen in San Diego mensen van het strand van La Jolla lijken te verdrijven, maar daarmee hebben de dieren de populaire badplaats nog niet heroverd: “Het strand moet worden teruggegeven aan de mensen.”

Lees meer »