Vlaams Belang-voorzitter Van Grieken scherp voor N-VA: “Als je op Bart De Wever stemt, krijg je Paul Magnette er gratis bij”

Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken is niet te spreken over de stelling van zijn N-VA-collega Bart De Wever dat je met een stem op Vlaams Belang een tweede Vivaldi-regering aan de macht brengt. "En wat wil hij doen om Vivaldi II tegen te houden? Een coalitie sluiten met de PS", zo reageert hij fel in "De zevende dag". 

Meer krantenkoppen in België

Ondanks eerste zege moet Shanaya Esther Schollaert passen voor Ronde van Vlaanderen

Geen Ronde van Vlaanderen voor Shanaya Esther Schollaert (16) zondag. De voorbije wedstrijden leek ze te hyperventileren zodat onderzoeken zich opdringen. Nochtans won de eerstejaarsjuniore op Hemelvaartsdag in Marcinelle de afwachtingswedstrijd van het Circuit de Wallonie.
The post Ondanks eerste zege moet Shanaya Esther Schollaert passen voor Ronde van Vlaanderen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Cristiano Ronaldo dé grootverdiener, maar kent u de opvallende nummer twee ook? Dit zijn de bestbetaalde sporters ter wereld

Cristiano Ronaldo is nog steeds de bestbetaalde sporter ter wereld. Volgens het Amerikaanse zakenblad Forbes is de 39-jarige Portugese superster van het Saoedische Al Nassr goed voor een jaarinkomen van 260 miljoen dollar (ruim 239 miljoen euro). Daarmee blijft hij golfer Jon Rahm 218 miljoen euro en Lionel Messi 124 miljoen voor. Max Verstappen staat met een inkomen van 74,5

Lees meer »

Veiliger oversteken met nieuwe richtlijnen: “Zebrapaden kunnen een vals gevoel van veiligheid geven”

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) heeft nieuwe richtlijnen gepubliceerd over waar welke oversteekplaatsen nodig zijn. Voor die update ging AWV uit van de blik van de voetganger en ook het kind staat centraal bij de aangepaste richtlijnen. De voornaamste nieuwigheid is dat er geen klassieke zebrapaden (zonder middeneiland of wegversmalling) aangelegd mogen worden op wegen waar 70 km/uur of

Lees meer »

Treinverkeer tussen Antwerpen en Mechelen verstoord

Door een persoonsongeval even voorbij het station Kontich-Lint is het treinverkeer tussen Antwerpen en Mechelen ernstig verstoord geraakt. Dat zegt spoornetbeheerder Infrabel. Er is momenteel geen treinverkeer mogelijk, de NMBS legt wel vervangbussen in.

Lees meer »