Russische muziekzender veroordeeld voor ‘lgbti-propaganda’ in videoclip

Een Russische rechtbank heeft een televisiezender een boete opgelegd voor lgbti-propaganda: in een muziekclip ‘strelen twee mensen van hetzelfde geslacht’ elkaars handen. De veroordeling komt er net nadat Rusland de ‘internationale lgbti-beweging’ verbood vanwege ‘extremisme’.

 

Meer krantenkoppen in België

EXCLUSIEVE PEILING. 4 op de 10 Vlamingen wil Vlaamse onafhankelijkheid (en één leeftijdsgroep is er zelfs opvallend veel voor te vinden)

Opvallend veel Vlamingen willen meer baas zijn in eigen huis, zo blijkt uit een exclusieve peiling van HLN en VTM NIEUWS. Liefst 40 procent gaat akkoord met de stelling dat Vlaanderen op termijn onafhankelijk moet worden. Door dat verrassende resultaat gaapt er een ongemakkelijke kloof, in het bijzonder bij Open Vld en CD&V. Hoe liggen de kaarten daar intern? En

Lees meer »

Zuivelcoöperatie Milcobel wil 130 banen schrappen: ook jobverlies in West-Vlaamse vestigingen

De zuivelcoöperatie Milcobel wil zijn organisatie hervormen en daarbij 130 van de 1.500 banen in België schrappen. Dat meldt het bedrijf. Er start overleg over de herstructurering met de vakbonden. In onze provincie zijn er vestigingen in Brugge, Langemark en Moorslede.
The post Zuivelcoöperatie Milcobel wil 130 banen schrappen: ook jobverlies in West-Vlaamse vestigingen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Mooi nieuw initiatief Wijkcafé kent lage opkomst

Het nieuwe initiatief van de Wijkcafés in Oostende kende maar een matige opkomst van een 25-tal mensen. Toch waren deelnemers erg tevreden over de nieuwe aanpak. “Ik ben veel meer gehoord dan op een wijkraad”, formuleerde één van hen.
The post Mooi nieuw initiatief Wijkcafé kent lage opkomst appeared first on KW.be.

Lees meer »

Opnieuw berichten dat ‘Bloedhond van Poetin’ Kadyrov (47) terminaal is: beelden tonen hoe hij roerloos vergadering voorzit

Er zijn opnieuw berichten opgedoken dat het niet goed zou gaan met de Tsjetsjeense leider en ‘Bloedhond van Poetin’ Ramzan Kadyrov (47). Volgens de onafhankelijke Russische krant ‘Novaya Gazeta Europe’ lijdt hij aan pancreasnecrose, is hij terminaal ziek en wordt er aan zijn opvolging gewerkt. Het team van Kadyrov publiceerde daarop – weinig overtuigende – beelden van de leider terwijl

Lees meer »