Elon Musk op bezoek in Israël: over antisemitisme, artifical intelligence en Starlink

Zakenman en rijkste mens ter wereld Elon Musk is momenteel op bezoek in Israël. Intussen heeft hij er een bezoek gebracht aan een nederzetting die op 7 oktober brutaal werd aangevallen door Hamas. Hij bezocht de kibboets Kfar Aza met premier Benjamin Netanyahu, berichten Israëlische media. Later heeft Musk nog belangrijke gesprekken met de Israëlische president. 

Meer krantenkoppen in België

Farmabedrijf Mithra krijgt gerechtelijke bescherming

De ondernemingsrechtbank van Luik heeft het noodlijdende Waalse farmabedrijf Mithra, dat gespecialiseerd is in gezondheidsproducten voor vrouwen, gerechtelijke bescherming toegezegd voor twee filialen. Dat meldt Mithra maandagochtend in een persbericht. De beschermingsmaatregelen zijn twee maanden van kracht, tot 19 juni.

Lees meer »

Remco Evenepoel, die alweer op rollen kan rijden, spreekt voor het eerst sinds zware crash: “De revalidatie is eigenlijk ijsjes eten”

Remco Evenepoel (24) herstelt goed van zijn blessures (sleutelbeenfractuur en breukje in het schouderblad), die hij twee weken geleden opliep bij een zware val in de Ronde van het Baskenland. In de podcast ‘The Wolfpack Howls’ van z’n eigen ploeg praat hij voor het eerst. “Ik mag echt niet klagen. Ik voel elke dag dat mijn lichaam beter wordt en

Lees meer »

Nederlands veilinghuis mag superjacht pro-Russische oligarch veilen

Het Nederlandse veilinghuis Troostwijk Auctions mag het superjacht van de pro-Russische oligarch Viktor Medvedtsjoek uit Oekraïne veilen. Dat heeft de Oekraïense overheidsinstantie Asset Recovery and Management Agency (ARMA) besloten. Volgens Troostwijk-directeur Arno Hendrikse gaat het om het duurste object dat zijn veilinghuis ooit heeft geveild.

Lees meer »

Nederland had ook koningin Emily kunnen hebben: dit is het burgermeisje dat Willem-Alexander veroverde vóór Máxima

Koning Willem-Alexander (56) en koningin Máxima (52) vieren dit jaar 25 jaar liefde. Maar het had niet veel gescheeld of Nederland had een heel andere koningin gekend. Nog geen jaar voordat hij Máxima ontmoette, was de toenmalige kroonprins samen met Emily Bremers (53), de dochter van een tandarts. Zijn moeder Beatrix zat echter niet op haar te wachten en de

Lees meer »

“Ik dacht alleen nog aan mijn dochtertje”: Nora Gharib kijkt de dood recht in de ogen in ‘Special Forces’ en kapt ermee

Liters zeewater kreeg ze binnen, beelden van dochtertje Chams (3,5) flitsen voorbij haar ogen. “Dit is het, nu ga ik dood. En dan ben ik keihard beginnen bidden.” Nora Gharib (30) kan haar deelname aan ‘Special Forces’ nog navertellen, maar het was een kwestie van seconden daar in de woeste oceaan van Zuid-Afrika. “We waren omringd door redders, maar ‘what

Lees meer »

“Ons geheim? Zwijgen!”: Nicole en Albert vieren diamant in Middelkerke

Het college van burgemeester en schepenen van Middelkerke zette Nicole Verlinden en Albert Ost in de bloemetjes ter gelegenheid van hun diamanten bruiloft. Het koppel deelt al 60 jaar lief en leed en dat mocht uiteraard niet onopgemerkt voorbij gaan.
The post “Ons geheim? Zwijgen!”: Nicole en Albert vieren diamant in Middelkerke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Stef Bos gaat op zoek naar zijn ‘BLOUDRUK’ met nieuw album én tournee, én dat kan je meebeleven op zondag 16 juni in Concertgebouw Brugge

Stef Bos staat in 2024 stil en kijkt terug naar de afgelegde weg van muziek en woorden sinds 1990. Na zijn laatste tour en CD ‘Bitterlief’ besloot hij om regelmatig thuis achter de piano te kruipen en die hele weg sinds 1990 eens in kaart te brengen door al zijn teksten en akkoorden onder de loep te nemen.
The post

Lees meer »