Hefboom in goeie richting? Bondscoach van Amerikaanse vrouwen verdient straks evenveel als mannelijke tegenhanger

Maar liefst 1,6 miljoen dollar (circa 1,5 miljoen euro). Dat bedrag zal Emma Hayes (47) als bondscoach van de Amerikaanse vrouwenploeg opstrijken. Een baanbrekend contract? De ex-manager van Chelsea verdient straks evenveel als haar collega-bondscoach Gregg Berhalter bij de Amerikaanse mannen en is meteen de best betaalde trainer in het vrouwenvoetbal.

Meer krantenkoppen in België

CD&V Wervik zegt nee tegen moskee: “Er is geen draagkracht voor in onze stad”

De meerderheidspartij CD&V in Wervik, met lijsttrekker Bercy Slegers, komt voor het eerst naar buiten met een politiek standpunt over de situatie in Salons Tabaksbloem in de Ommegangstraat waar moslims uit een ruime regio verzamelen. “Wij voelen aan dat er geen draagkracht is voor een moskee in onze stad.”
The post CD&V Wervik zegt nee tegen moskee: “Er is

Lees meer »

Peiling: nek-aan-nekrace tussen Harris en Trump om presidentschap VS

Kamala Harris is Donald Trump op één procentpunt genaderd. Althans, dat blijkt uit een peiling die dagblad ‘The New York Times’ hield vlak nadat president Joe Biden aangaf niet op te gaan voor een tweede termijn. Op ruim drie maanden van de stembusgang lijkt er sprake van een nek-aan-nekrace tussen beide kandidaten.

Lees meer »

Gouden huwelijksgeluk voor Rita en Willy

Op zondag 14 juli vierden Rita Vanhoutte en Willy Talloen hun gouden huwelijksverjaardag. Feestadres was de Zandberghoeve in Oedelem.
The post Gouden huwelijksgeluk voor Rita en Willy appeared first on KW.be.

Lees meer »

LeBron James, Simone Biles, Rafael Nadal,…: dit zijn de absolute supersterren die Parijs willen doen daveren

Vandaag gaan de Olympische Spelen in Parijs van start. De wereld kijkt vol spanning toe. Naast de prestaties van de Belgische atleten, is er ook veel aandacht voor de komst van enkele van de grootste sportsterren ter wereld. Namen zoals LeBron James, Simone Biles en Rafael Nadal trekken naar Parijs, klaar om geschiedenis te schrijven en hun stempel op deze

Lees meer »