Moet de getrouwheidspremie op de schop? ‘In veel andere Europese landen is dat al het geval, maar het is aan de politiek’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Massagraf ontdekt in ziekenhuis Khan Younis

De Palestijnse civiele bescherming heeft binnen het complex van het Nasser-ziekenhuis van Khan Younis tientallen lichamen aangetroffen in een massagraf. Het Franse persagentschap AFP heeft het over zeker 50 lichamen, de Arabische zender Al Jazeera over 180.

Lees meer »

LIVEBLOG LUIK-BASTENAKEN-LUIK. Pogacar: “Weet niet wat ik van Van der Poel moet verwachten”, Van der Poel: “Wordt moeilijk om te winnen”

Krijgen we zondag hét duel van het voorjaar te zien in Luik-Bastenaken-Luik? Wereldkampioen Mathieu van der Poel neemt na zijn straffe voorjaar nog één keer de handdoek op, Tadej Pogacar is dé topfavoriet. Vandaag is er de ploegenvoorstelling in Luik. Volg al het nieuws in aanloop naar de koers in onderstaande liveblog!

Lees meer »

Dealende kapper (28) pronkte uitgebreid met luxeleven op Tenerife, maar wordt nu overgeleverd aan ons land

Er hing een nieuwe gevangenisstraf voor drugshandel boven zijn hoofd, en dat zag hij absoluut niet zitten. En daarom vluchtte Dylan L. (28) uit Blankenberge in september naar Tenerife. Daar werd de kapper afgelopen week opgepakt nadat hij op sociale media uitgebreid pronkte met zijn luxeleven op het eiland. De man wordt overgeleverd aan België. “Hij heeft het ons niet

Lees meer »

Verloren gewaande gitaar John Lennon onder de hamer

Julien’s Auctions veilt binnenkort een verloren gewaande gitaar van John Lennon. Het gaat om de Framus 12-string Hootenanny akoestische gitaar die Lennon gebruikte tijdens de opnames van het album ‘Help!’ en de gelijknamige film, beide uit 1965. De waarde van de gitaar wordt geschat op 485.000 pond tot 647.000 pond (ongeveer 560.000 tot 750.000 euro), maar het veilinghuis verwacht dat

Lees meer »

Ombudsvrouw van Oostende stelt jaarrapport voor: klachten vaker opgelost door bemiddeling

Er waren vorig jaar in Oostende 159 tweedelijnklachten bij de ombudsvrouw. 1 op 3 klachten werd opgelost door bemiddeling. “Het parkeerbedrijf Mobil O moet sneller de retributies uitsturen”, luidt het advies aan de stad. “Het is goed dat er een onafhankelijk oordeel is”, zegt gemeenteraadsvoorzitter Wouter De Vriendt.
The post Ombudsvrouw van Oostende stelt jaarrapport voor: klachten vaker opgelost door

Lees meer »

Triatlon Brugge Team is nieuw seizoen gestart

Triatlon Brugge Team is een nieuw werkjaar gestart waarbij de meeste leden voor regionale wedstrijden kiezen. De enige verandering is dat ze niet langer zullen deelnemen aan de T3 Team Triatlon Series.
The post Triatlon Brugge Team is nieuw seizoen gestart appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sarah Ferguson herdenkt koningin Elizabeth: “We missen u enorm”

Sarah Ferguson (64) heeft op zondag koningin Elizabeth, die vandaag 98 jaar geworden zou zijn, herdacht op X, het voormalige Twitter. “Dank u voor alles wat u ons geleerd heeft”, klinkt het onder meer bij de hertogin van York. Daarnaast onthulde een voormalige medewerker van het Britse paleis hoe de overige royals de overleden Queen vandaag wellicht herdacht hebben.

Lees meer »

‘The Crown’ op z’n Hollands: Koningin Máxima krijgt eigen serie

Na de succesreeks ‘The Crown’, over de Britse koningin Elizabeth II, krijgt ook de Nederlandse koningin Máxima een biopic. In de zesdelige serie komt het liefdesverhaal tussen haar en Willem-Alexander tot leven. Nog voor de serie voor het grote publiek beschikbaar is, kondigt streamingsplatform Videoland al een tweede seizoen aan.

Lees meer »

‘Temptation’ Megan krijgt celstraf met uitstel voor sociale fraude en oplichting: “Zij en haar vader hebben samengewerkt om iedereen te bedotten”

OnlyFans-ster Megan Desaever (24) en haar vader zijn voor de Brugse strafrechtbank schuldig bevonden aan sociale fraude en gesjoemel met coronapremies in hun voormalige horecazaak Carlito’s in Oostende. De deelneemster van Temptation Island en Ex on the beach: double dutch speelde stroman voor haar vader, die na een eerdere veroordeling geen horecazaken meer mocht runnen. Dat levert haar nu tien

Lees meer »