Franky en Jelle richten hun pijlen op nieuwe verdachte in ‘De verraders’: “We hebben je door, mijn vriend”

Na de veelbesproken exit van Celine Van Ouytsel, blijven de resterende bondgenoten achter met veel vragen. “Is Hendrik Vos een verrader of toch niet?” Jelle Beeckman en Franky De Smet-Van Damme hebben alleszins een heel andere verdachte op het oog… “Bert is absoluut een verrader. Maar gaan we genoeg stemmen kunnen verzamelen om hem te elimineren?” Franky zal door deze switch wel op z’n tellen moeten passen. “Je gaat dat goed moeten uitleggen waarom je van Hendrik naar Bert gaat.” Zal hun plannetje lukken?

Meer krantenkoppen in België

Macron en Scholz “diep bezorgd” over omstreden wet Georgië

Frankrijk en Duitsland zijn “diep bezorgd over de situatie in Georgië”, waar het parlement vorige week een controversiële wet over buitenlandse beïnvloeding aannam. Dat zeggen de Franse president Emmanuel Macron en de Duitse bondskanselier Olaf Scholz zondag in een gezamenlijke verklaring.

Lees meer »

Kapster Elena mocht het haar van Songfestival-winnaar Nemo stylen: “Ik had soms een beetje compassie met de zangeres van Israël”

Voor de derde keer mocht kapster Elena Zimina uit Izegem de kapsels van de Eurovisiesongfestival-kandidaten te verzorgen. Afgelopen weekend vertoefde ze dus nog in Malmö (Zweden), waar de 68e editie van het Songfestival plaatsvond. Het werd uiteindelijk een zeer bewogen editie – niet in het minst door de diskwalificatie van Nederland en de deelname van Israël – en dat heeft

Lees meer »

“Stuur me niet naar de gevangenis”: 80-jarige opa riskeert tien jaar cel voor verkrach­ten kleinkind op vakantie in Spanje

Voor een tachtiger uit Begijnendijk heeft het Leuvense openbaar ministerie tien jaar opsluiting gevraagd. De opa verkrachtte zijn kleinkind meermaals, dat gaf hij ook zelf toe. Maar dat hij haar jarenlang misbruikte, ontkende Adrien P. voor de rechter. “Op vakantie in Spanje lagen de smaakcondooms klaar”, reconstrueerde het parket de feiten. De man werd – nota bene – door zijn

Lees meer »

Deze week in ‘Familie’: felle confrontatie tussen Benny en Lars en Zjef verklapt bijna dat Hanne zwanger is

Mathias herstelt thuis van zijn beroerte. Benny en Samira zijn toevallig samen met Lars en Stefanie op ziekenbezoek. Het draait uit op een rechtstreekse confrontatie, want Benny kan nog steeds niet verkroppen dat zijn dochter een relatie is begonnen met haar baas en zijn voormalig beste vriend. En Hanne is boos omdat Zjef het moeilijk heeft om geheim te houden

Lees meer »

Oostkamps bedrijf Citymesh wil samen met Roemeense telecomgroep DIGI de goedkoopste telecomoperator worden

Telecomoperator DIGI wil zich met “prijzen die nog nooit gezien zijn in België” op de markt werpen. Dat beweert Jeroen Degadt, de topman van DIGI België. Opvallend detail: DIGI België is een joint venture van het Oostkampse bedrijf Citymesh, dat telecomdiensten aan bedrijven aanbiedt, en de Roemeense telecomgroep DIGI die al actief is in vier Europese landen, met in totaal

Lees meer »

Is er een negende planeet in ons zonnestelsel? “Het model zonder Planeet Negen komt niet eens in de buurt”

Wetenschappers claimen in een studie dat ze nieuw bewijs hebben gevonden voor een negende planeet in ons zonnestelsel. Wat hebben zij ontdekt? En hoe komt het dat we de planeet tot nu toe nog niet gevonden hebben? Astronome Leen Decin (KU Leuven) legt uit: “Sommige objecten in het zonnestelsel hebben bepaalde bewegingspatronen die we niet kunnen verklaren zonder een negende

Lees meer »