Roularta mag magazines The Financial Times drukken: “Een belangrijke mijlpaal”

Roularta Printing, de drukkerij van Roularta Media Group, mag tijdschriften drukken van de prestigieuze uitgeverij The Financial Times. “Deze samenwerking is een belangrijke mijlpaal en bevestigt onze internationale reputatie” zegt Steven Renders van Roularta Printing.

Roularta Printing mag de tijdschriften ‘How To Spend It’, ‘Art of Fashion’, ‘Business Education’ en ‘FT Wealth’ drukken voor het Europese continent, het Midden-Oosten en Zuid-Afrika.

Janet White van The Financial Times licht toe: “Aan de keuze voor Roularta Printing als strategische partner liggen verschillende overwegingen ten grondslag, waaronder een sterke nadruk op duurzaamheid, de voortdurende investeringen in baanbrekende technologieën en de ongeëvenaarde kwaliteitsnormen die Roularta altijd hanteert. Daarnaast speelt hun langetermijnvisie een cruciale rol op een snel consoliderende markt.”

Duurzaam en ongeëvenaarde kwaliteit

Steven Renders van Roularta Printing is uiteraard bijzonder tevreden met deze beslissing. “Wij zijn vereerd dat The Financial Times ons heeft gekozen als haar betrouwbare partner voor het drukken van haar magazines voor de EMEA-regio. Deze samenwerking benadrukt onze niet-aflatende toewijding aan uitmuntendheid en ons aanhoudend streven om ongeëvenaarde kwaliteit te bieden bij al onze projecten. Ook onze continue aandacht voor duurzaamheid vormde een sleutelelement in de beslissing. Zo investeerden we dit jaar 4,5 miljoen euro in de vervanging van onze ovens door energie-efficiënte alternatieven. Wij kijken uit naar een langdurig en vruchtbaar partnerschap.”

The post Roularta mag magazines The Financial Times drukken: “Een belangrijke mijlpaal” is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Houtlandse Benjamins wuiven dirigente Jasmien Vandewalle feestelijk uit

Na elf jaar neemt Jasmien Vandewalle (29) afscheid van de Houtlandse Benjamins, het jongste jeugdorkest van De Jongelingskring. Ze woont in Ieper, de stad waaruit ze afkomstig is, en wil meer tijd voor andere projecten. Een opvolg(st)er is er nog niet en dus leidt Jasmien nog tot eind juni de repetities.
The post Houtlandse Benjamins wuiven dirigente Jasmien Vandewalle

Lees meer »

Joost Klein moet begin juni voorkomen in Zweden

Joost Klein (26) moet zich begin juni melden bij de rechtbank in het Zweedse Malmö voor het voorval tijdens het Eurovisiesongfestival vorige week. Dat zegt zijn advocaat tegen Zweedse media. Het lokale Openbaar Ministerie en de rechtbank kunnen het nieuws niet bevestigen.

Lees meer »

Nu tapt hij ook Stella – zijn “favoriete bier”: David Beckham officiële ambassadeur van Leuvense pils

En of het gouden jaren blijven voor ‘Goldenballs’. Hoewel hij elf jaar geleden met pensioen gegaan is als voetballer, staat het merk David Beckham sterker dan ooit. Nu gaat ‘Becks’ (49) ook in zee met AB Inbev, om de ‘PerfectDraft’ van Stella Artois in Groot-Brittannië te promoten. In een Story op zijn Instagram, zien we hoe de Engelse superster thuis

Lees meer »

Man ernstig gewond na vriendenruzie in Rumbeke

Zaterdagavond liep in een woning langs de Groene-Herderstraat in Rumbeke een ruzie tussen twee vrienden volledig uit de hand. Een 51-jarige bewoner gaf er een 59-jarige man een pak slaag. De bewoner, die daarna een filmpje online lanceerde, werd opgepakt en verblijft inmiddels in de gevangenis.
The post Man ernstig gewond na vriendenruzie in Rumbeke appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ergste overstromingen ooit in Voeren waarschijnlijk als ramp erkend”

De overstromingen die Voeren in de nacht van vrijdag op zaterdag hebben getroffen, zijn “de ergste in de geschiedenis” van de Limburgse gemeente. “Bij sommige inwoners kwam het water in hun huizen op borsthoogte te staan, verschrikkelijk om mee te maken”, aldus een aangeslagen burgemeester Joris Gaens. Ondertussen is het water gezakt en kunnen bewoners naar hun huizen terugkeren. De

Lees meer »

Op bezoek bij cohousingproject Senioren Thuis in Borgerhout: “Op deze manier kan ik nog lang mijn plan trekken”

Ze wonen met vijf onder één dak. Elk in hun eigen appartementje, maar met een gemeenschappelijke keuken, leefruimte en koertje. “En met elkaars gezelschap, dat is nog het plezantste. Ik voel me hier veilig”, zegt Rita De Vree (69). Welkom bij Senioren Thuis, een cohousingproject voor 65-plussers met een laag inkomen in Borgerhout, dat ook aan opvolging werkt in andere

Lees meer »

Spelen voor goud met Fredje

Het themaconcert van de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia stond dit jaar in het teken van de olympische spelen onder de paraplu ‘Spelen voor Goud’.
The post Spelen voor goud met Fredje appeared first on KW.be.

Lees meer »