TERUGLEZEN ISRAËL. Israëlische president zegt dat er geen onschuldige burgers zijn in Gaza

Israëlische grondtroepen hebben in de afgelopen 24 uur al invallen gedaan in de Gazastrook, zo meldt persagentschap AFP. De militairen gingen er op zoek naar ontvoerde Israëliërs, in afwachting van het aangekondigde grondoffensief in Palestijns gebied. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog. Lees alle ontwikkelingen van vrijdag 13 oktober hieronder terug.

Meer krantenkoppen in België

Tweede editie van A Taste of Design in Aarsele op zondag 26 mei

Na een eerste succesvolle editie in november vorig jaar krijgt ‘A Taste of Design’ een vervolg. Dit keer bundelen vier lokale ondernemers uit de regio Aarsele-Vinkt de krachten. Op zondag 26 mei kan je op Wijndomein Hoogenhove genieten van designoutdoormeubelen, een glaasje schuimwijn, een scheutje olijfolie en een vleugje avontuur.
The post Tweede editie van A Taste of Design

Lees meer »

“Je moet het zien als een soort natuurlijk vaccin”: onderzoek bewijst dat zeelucht is goed voor ons immuunsysteem

Onderzoekers van het Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ) uit Oostende hebben samen met de Universiteit van Gent en Antwerpen voor het eerst aangetoond dat zeelucht het immuunsysteem van mensen versterkt. “Zeelucht is geen medicijn, maar het kan er wel voor zorgen dat je minder snel ziek wordt”, aldus Maarten De Rijcke van het VLIZ.
The post “Je moet

Lees meer »

LIVEBLOG ASTON VILLA-LIVERPOOL. Bezoekers opnieuw op voorsprong, nadat heroptredende Youri Tielemans voor gelijkmaker zorgde

Schrijft Aston Villa vanavond geschiedenis? Bij een zege tegen Liverpool speelt de club uit Birmingham voor het eerst Champions League sinds het seizoen 1982-83, toen heette het kampioenenbal nog Europacup 1. Youri Tielemans staat opnieuw in de basis, nadat hij op 27 april uitviel met een liesblessure. Volg de match in onderstaande liveblog.

Lees meer »

Europees lijsttrekker Hilde Vautmans komt vlak voor verkiezingen in opspraak, en dat is niet alleen vervelend voor haar

Foutief gebruik van Europees geld en medewerkers en een toxische werksfeer. Het is het weekblad Knack dat deze aantijgingen in de schoenen schuift van Europees lijsttrekker Hilde Vautmans. De Open VLD’ster ontkent formeel elke beschuldiging, maar op minder dan een maand voor de verkiezingen is het niet alleen voor haar, maar ook voor Open VLD een bijzonder vervelende zaak.

Lees meer »

Geen enkele Van den Bossche nog veilig in ‘Familie’ na comeback van opperschurk: “We willen ‘Game of Thrones’ achterna”

Al wekenlang wordt er bij de ‘Familie’-kijkers volop gespeculeerd. Wie is het onheilspellende personage Joris (Jan Sobrie) dat enkele maanden geleden zijn intrede maakte in de reeks en wat is hij van plan? Het is Simon, het is Bert, het is Xavier Latour, het is Didier De Kunst: de gekste theorieën deden de ronde en kijkers gingen helemaal los bij

Lees meer »