Vliegverkeer op luchthaven van Hamburg hernomen na aanslagdreiging

Op de luchthaven van het Duitse Hamburg is het vliegverkeer hernomen nadat het eerder vanwege een aanslagdreiging tijdelijk was stilgelegd. Er kunnen wel nog vertragingen optreden, stond er maandagnamiddag op de website van de luchthaven te lezen.

Meer krantenkoppen in België

Hondenkwekerij De Schoonen Troost in Oostrozebeke staat opnieuw terecht voor allerhande milieu-inbreuken

De vader en dochter achter hondenkwekerij De Schoonen Troost in Oostrozebeke staan opnieuw terecht voor allerhande milieu-inbreuken. De 91-jarige gepensioneerde landbouwer werd al meermaals veroordeeld en zijn vergunning werd ingetrokken. Desondanks trof de politie opnieuw nestjes honden aan.
The post Hondenkwekerij De Schoonen Troost in Oostrozebeke staat opnieuw terecht voor allerhande milieu-inbreuken appeared first on KW.be.

Lees meer »

IN BEELD. Spaanse koning Felipe en koningin Letizia delen stralende familiefoto’s voor 20 jaar huwelijk

Ter gelegenheid van hun 20-jarig huwelijk hebben koning Felipe en koningin Letizia van Spanje een reeks stralende, nog niet eerder vertoonde familiefoto’s vrijgegeven. De foto’s, genomen in de tuinen van het Koninklijk Paleis van Madrid, tonen het koningspraar samen met hun dochters, prinses Leonor (18) en prinses Sofía (17). Felipe en Letizia trouwden op 22 mei 2004 in Madrid.

Lees meer »

Minister van Justitie Van Tigchelt is kandidaat-burgemeester voor Open VLD in Zoersel: “Met Paul op nummer 1 het verschil maken”

Minister van Justitie Paul Van Tigchelt zal bij de gemeenteraadsverkiezingen in oktober de lokale Open VLD-lijst in Zoersel trekken. Dat meldt ATV en het nieuws is ons bevestigd door de lokale afdeling. Van Tigchelt woont al enkele jaren in de gemeente. "Hij legde de voorbije maanden nationaal een mooi parcours af", zegt Olivier Rul, op dit moment de enige Open

Lees meer »

“Man verscheen met mes in mijn hotelkamer”: hoofdverdachte in zaak-Maddie McCann staat opnieuw terecht in verkrachtingsproces

Een vrouw die Christian Brückner, de hoofdverdachte van de verdwijning van Madeleine McCann, beschuldigt van verkrachting, verklaarde tijdens de rechtszaak “dat ze in haar hotelkamer werd aangevallen door een man met een mes”. Brückner wordt beschuldigd van drie aanklachten van verkrachting en twee van seksueel misbruik tijdens zijn lopende proces in Braunschweig, Duitsland.

Lees meer »

Israël kreeg van Belgische publiek 12 punten: hoe N-VA en Vlaams Belang de stemming een flinke duw gaven

“And twelve points go to… Israël!” Net als in dertien andere landen gaf het Belgische publiek tijdens het Songfestival het maximum van de punten aan Eden Golan, hoewel de deelname van de Israëlische erg gecontesteerd was. Professor Europese politiek Hendrik Vos legt uit hoe N-VA en Vlaams Belang daar voor iets tussen zitten. “Dit resultaat doet uitschijnen dat Israël een

Lees meer »

Kuurne plaatst ezel op rotonde aan Brugsesteeenweg en Rijksweg

De houten ezel, gemaakt door Jason Vandekerckhove ter ere van het 900-jarig bestaan van Kuurne, kreeg woensdagnamiddag een prominente plaats op de rotonde die de Brugsesteenweg met de Rijksweg verbindt.
The post Kuurne plaatst ezel op rotonde aan Brugsesteeenweg en Rijksweg appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sean ‘Diddy’ Combs niet vervolgd voor gewelddadig incident op oude beelden: “Feiten zijn verjaard”

Sean ‘Diddy’ Combs (54) zal niet vervolgd worden voor een gewelddadig incident dat te zien is op oude beveiligingsbeelden, die CNN vrijdag publiceerde. Volgens het Openbaar Ministerie in Los Angeles is er geen zaak tegen Combs mogelijk omdat de gebeurtenis buiten de verjaringstermijn van vijf jaar valt, schrijft onder meer het Amerikaanse ‘Vanity Fair’. De beelden zijn uit 2016.

Lees meer »

LIVEBLOG GIRO. Kan Merlier nog eens scoren in biljartvlakke etappe?

Voor het in de Giro enkele dagen aan de klassementsmannen is, krijgen de sprinters nog een keer de mogelijkheid om zich te tonen. De dertiende etappe van Riccione naar Cento is namelijk haast volledig vlak. Kan Tim Merlier de frustraties van z’n declassering van woensdag van zich af sprinten en een tweede ritzege pakken? Volg het op de voet in

Lees meer »