‘Thuis’-actrice Lynn Van den Broeck vroeg Mathias Vergels zelf ten huwelijk: “Intuïtief en recht uit het hart”

Lynn Van den Broeck (30) staat niet alleen haar mannetje in de keuken van ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’, maar ook in haar relatie. Zo vroeg zij Mathias Vergels ten huwelijk. En daar krijgt de ‘Thuis’-actrice heel wat reacties op. “Wie het vraagt, maakt niet uit. Je doet het vooral omdat je zeker bent dat je samen oud wilt worden”, vertelt ze in ‘Story’.

Meer krantenkoppen in België

Vanaf vrijdagavond kan je weer met wagen door Harelbekestraat in Kuurne: “Dit is een opluchting”

Op donderdagmiddag 18 juli werd de Harelbeeksestraat in Kuurne opnieuw geasfalteerd. Vanaf vrijdagavond kunnen auto’s er opnieuw door rijden, al blijft het stuk van de straat wel nog een werf tot oktober. De werken duurden in totaal al bijna zestien maanden en nu is er eindelijk licht aan het einde van de tunnel voor de buurtbewoners. “Dankzij de werken zijn

Lees meer »

IN BEELD – Ook deze jubileumeditie van Hype’O Dream in Waregem was een topeditie: “De beats en drums zorgden ervoor dat de hartslag in feestmodus was”

Op de tweede festivaldag was er opmerkelijk méér volk aanwezig. We bemerkten ook een iets ouder publiek dan op vrijdag.
The post IN BEELD – Ook deze jubileumeditie van Hype’O Dream in Waregem was een topeditie: “De beats en drums zorgden ervoor dat de hartslag in feestmodus was” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Antwerpse schroothandelaars kritisch over traceren van bronzen grafornamenten met onzichtbare lak: “Wij zijn geen politieagenten”

Schroothandelaars uit Antwerpen reageren verdeeld op een nieuwe maatregel van de Stad Antwerpen om metaaldiefstallen tegen te gaan op begraafplaatsen. De stad gaat op alle koperen en bronzen beeldjes een onzichtbare lak spuiten met een unieke code. Het is dan aan de schroothandelaars om met een UV-lamp te checken of het metaal al dan niet gestolen is, maar daar zijn

Lees meer »

“Omdat hij rijk is en wij arm zijn”: ook onze koning Leopold II ontsnapte aan de dood bij aanslag op zijn leven

In de Verenigde Staten zindert de mislukte moordaanslag op Donald Trump nog na. Maar ook in België deed politiek geweld het land al opschrikken. In 1902 kwam Leopold II in het vizier van een Italiaans anarchist, die in hartje Brussel op klaarlichte dag het vuur opende op de koning der Belgen. Een reconstructie van een waanzinnig eenmanscomplot. De dader betaalde

Lees meer »