Wat scheelt er met La Rigue? Bij de opening kregen alle gerechten van Luc Bellings nog een 10 op 10, maar twee maand later krijgt Peter Goossens’ kustbrasserie in het Knokse vijfsterrenhotel La Réserve verrassend veel negatieve recensies. Onze journalist ging afgelopen week zelf nog eens poolshoogte nemen en keerde teleurgesteld terug. Peter Goossens betreurt ons volgens hem “te vroege” bezoek, maar belooft meteen beterschap. “Dit is geen fabriek waar je aan knopjes moet draaien.”
“Goeie sfeer in onze groep is onze grote sterkte”
De Bosuil kleurde zaterdagavond helemaal groen en wit. Alle ingrediënten waren aanwezig voor GD Ingooigem om na een sterk seizoen de kers op de taart te zetten. Ondanks een goeie partij moesten de Groene Duivels met 0-2 het onderspit delven tegen Dadizele, dat promoveert naar tweede provinciale.
The post “Goeie sfeer in onze groep is onze grote sterkte” appeared