Cynthia Bolingo mist seizoensfinale Diamond League door geweigerd visum: “Ben er het hart van in”

Cynthia Bolingo (30) moet een kruis maken over de finale van de Diamond League in Eugene. De atlete zou er dit weekend de 400 meter lopen maar krijgt geen visum voor de Verenigde Staten. Dat laat ze vrijdag weten via Instagram.

Meer krantenkoppen in België

Isabelle (51) schrijft boek voor meer positiviteit en veerkracht: “Moeilijke thema’s bespreekbaar gemaakt”

Met haar boek ‘Intermezzo, een innerlijke reisgids’, schreef auteur Isabelle Scherrens (51) een wegwijzer voor iedereen die bewust en met veerkracht in het leven wil staan in een hectische maatschappij.
The post Isabelle (51) schrijft boek voor meer positiviteit en veerkracht: “Moeilijke thema’s bespreekbaar gemaakt” appeared first on KW.be.

Lees meer »

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Rusland claimt dorp in Oekraïense regio Donetsk veroverd te hebben

Het Russische ministerie van Defensie heeft zondag gezegd dat Russische strijdkrachten het dorp Urozhaine in de oostelijke regio Donetsk hebben veroverd, maar het Oekraïense leger zegt dat er nog gevochten wordt in het gebied. Het besluit om Amerikaanse langeafstandsraketten in Duitsland te stationeren kan Europese hoofdsteden tot doelwit maken van Russische raketten, waarschuwt Kremlinwoordvoerder Dmitri Peskov. Lees hier de ontwikkelingen

Lees meer »

Amerikacorrespondente Greet De Keyser over gevolgen voor Trumps campagne: “Hij gaat moordaanslag gebruiken om er sterker uit te komen”

In Milwaukee gaat vandaag de Republikeinse conventie van start en die zal volledig in het teken staan van de moordaanslag op hun presidentskandidaat Donald Trump. Onze correspondente Greet De Keyser, die alles ter plekke volgt, ziet nu een extra verenigd Republikeins front. Hoe zal de aanval de verdere campagne van Trump beïnvloeden? En is dit nu al de genadeslag voor

Lees meer »

Kat raakt vast in wildklem in Langemark, poot is geamputeerd

In Langemark is een poes met haar poot in een wildklem terechtgekomen. Dat is een val die gebruikt wordt om ongewenste dieren te vangen, zoals ratten. De haken van de klem zorgen ervoor dat het dier vast blijft zitten. Bijzonder pijnlijk en ook verboden in ons land. De poot van de poes werd geamputeerd.

Lees meer »

Volwassenen kunnen voorlopig geen mazelenvaccin krijgen

Volwassenen kunnen zich voorlopig niet laten vaccineren tegen mazelen, een besmettelijke ziekte die wereldwijd in opmars is. Omdat de vraag naar de vaccins zo groot is, wordt er in Vlaanderen tijdelijk voorrang gegeven aan minderjarigen. Dat staat op de website van het Departement Zorg.

Lees meer »