Stromae haalt als tweede Belg meer dan 1 miljard views op YouTube

Stromae (38) heeft met z’n muziek een nieuwe mijlpaal bereikt. De videoclip van grote hit ‘Papaoutai’ is op YouTube meer dan een miljard keer bekeken. Stromae is nog maar de tweede Belg die daarin slaagt.

Meer krantenkoppen in België

Zangeres Katrien Verfaillie te gast in De Weij in Reningelst

Zangeres Katrien Verfaillie trekt, samen met KW van dorp naar dorp voor een unieke estafette. Op zaterdag 25 mei was ze te gast in De Weij in Reningelst, dit op uitnodiging van de Poperingse Krak Elke Lamerant.
The post Zangeres Katrien Verfaillie te gast in De Weij in Reningelst appeared first on KW.be.

Lees meer »

HET LEZERSPANEL. Deze 7 Vlamingen leggen vanaf morgen 7 toppolitici op de rooster

Ingrid wil méér werken, maar wordt naar eigen zeggen kapot belast. Yasmine was dakloos als tiener en wil opkomen voor lotgenoten. Varkensboerin Lies zit ‘vast’ door strenge stikstofregels. Mehdi gelooft niet in massamigratie. Ondernemer Ludovic vraagt zich af waar al zijn belastinggeld naartoe gaat en studente Emma hoe zij en haar leeftijdsgenoten ooit de begrotingsput gaan moeten dempen. Maak kennis

Lees meer »

Fans en tegenstanders verzamelen aan Trump Tower in New York om steun en haat uit te spreken: “Ze gaan zelf opgesloten worden”

Vrijdagochtend verzamelde Donald Trump de pers en enkele uitverkoren supporters voor een toespraak in de Trump Tower om hen te woord te staan over zijn veroordeling in de zwijggeld-affaire rond Stormy Daniels. Overal waar Trump dezer dagen zijn gezicht toont in New York, wordt hij gevolgd door een stroom aanhangers, demonstranten en journalisten, zowel als verdwaalde toeristen en een kleurrijk

Lees meer »

Erik Van Looy tevreden over presentatiedebuut in Nederland: “Voor hetzelfde geld verstaan ze me niet of snappen ze de humor niet”

Hij was bloednerveus voor de reacties, maar Erik Van Looy (62) is meer dan tevreden over zijn presentatiedebuut in Nederland. “Het is leuk om herontdekt te worden”, aldus de presentator die knipoogt naar een nieuwe Vlaamse versie. “Als ‘De pappenheimers’ bij ons terugkomt, presenteer ik het met plezier.” En hij licht in dit gesprek ook al een tipje van de

Lees meer »

Brandon Mechele verlengt contract bij Club Brugge tot 2027

Brandon Mechele heeft zijn contract bij Club Brugge verlengd met twee seizoenen. Dat heeft de landskampioen vrijdag bekendgemaakt op zijn website. Daardoor blijft de 31-jarige centrale verdediger tot 2027 verbonden aan zijn jeugdclub.
The post Brandon Mechele verlengt contract bij Club Brugge tot 2027 appeared first on KW.be.

Lees meer »

Suzanne Leplae (96), bezige bij in Rollegem, maand na platina jubileum overleden

In de parochiekerk van Rollegem werd vanmorgen afscheid genomen van Suzanne Leplae, die op 21 mei op 96-jarige leeftijd overleden is. Zij was, samen met haar man Michel Hoornaert, overbekend in Rollegem. Beiden waren ook erg actief in het sociale leven van het dorp.
The post Suzanne Leplae (96), bezige bij in Rollegem, maand na platina jubileum overleden appeared

Lees meer »

KIJK. Duizenden inwoners van Parijs nemen deel aan gratis picknick op de Champs-Élysées

Duizenden mensen zijn zondag samengekomen op de Champs-Élysées voor een gigantische gratis picknick. De bijeenkomst werd georganiseerd door een comité van lokale handelaren en bedrijven met het doel het langzame verval van de boulevard een halt toe te roepen. Zij vinden dat de laan lang bekend stond als “de mooiste laan ter wereld”, maar nu de trekpleister bij uitstek is

Lees meer »

Voorzitter Peter Casteleyn van BBC Zwevezele blikt vooruit: “Met zelfde ambities naar nieuw seizoen”

Aan het begin van het seizoen durfde voorzitter Peter Casteleyn ambitieus spreken over promotie naar de landelijke reeksen. Dat zat er uiteindelijk niet in, maar de Zwevezeelse praeses blikt toch tevreden terug op het afgelopen seizoen. Tegelijkertijd maakt hij zijn nieuwe plannen bekend en die zijn onveranderd: meedoen voor de titel in eerste provinciale.
The post Voorzitter Peter Casteleyn

Lees meer »