Nathalie Maertens opent speciaalzaak in wijnen

Zaterdag 26 augustus opent Nathalie Maertens haar speciaalzaak in wijnen in de Kapellestraat 116 in Oostkamp. Met Nathalie Vino treedt ze daarmee in de voetsporen van haar mama Pascale, die in de Hertsbergestraat Luca Vins uitbaatte.

Nathalie (33) woont samen met haar vriend Stijn Dombrecht (35) en haar twee dochters Olivia (7) en Paulien (5). Ze studeerde handel en bedrijfsbeheer, met toen al in het achterhoofd het idee een eigen zaak op te starten. Nathalie kon reeds op jonge leeftijd kennis maken met het rijke pallet aan smaken van de verschillende wijnen die haar mama verkocht. Ze ging mee naar de wijndomeinen en hielp ook mee in Luca Vins.

Passie voor wijnen

Door omstandigheden verhuisde ze een tijd geleden naar Gistel en ging ze aan de slag als consulente bij een poetsbureau, maar de passie voor wijnen bleef en het begon ook weer te kriebelen om hier iets mee te doen. Eerst met een webshop en dan met een kleine winkel in Gistel. Toen ze wist van het pand in de Kapellestraat heeft ze dan ook zeer snel beslist om terug naar Oostkamp te komen.

“Ik miste Oostkamp wel en ben ook blij dat ik hier Nathalie Vino kan starten. Natuurlijk heeft het feit, dat mama reeds gestopt was met Luca Vins en er geen andere wijnshop in Oostkamp was, ook meegespeeld”, vertelt Nathalie.

Nathalie Vio staat voor veel meer dan enkel de verkoop van wijnen. “We zullen op regelmatige basis degustaties organiseren, dit samen met culinaire pareltjes die mijn broer Nicolas zal serveren. Ook kan er een gepersonaliseerd event plaatsvinden met passende food en drinks.”

Sterke dranken

Naast het rijke aanbod aan wijnen zal ook de passie van haar mama voor whisky door Nathalie verdergezet worden. Zo zal er een ruim aanbod aanwezig zijn, evenals andere sterke dranken en likeuren.

Nathalie Vino is bereikbaar via 0497 93 93 25, via Facebook en Instagram. Meer info: www.nathalievino.be.

The post Nathalie Maertens opent speciaalzaak in wijnen is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

‘Beheroes’ Fons en Marijn genoten op eretribune van nationaal defilé: “Zelfs eigen strip aan minister Annelies Verlinden kunnen overhandigen”

De modale Belg kon het defilé op de nationale feestdag op televisie volgen, maar voor Fons Margodt en Marijn Depraetere werd het een extra leuke ervaring. Zij mochten de optocht in de eretribune bijwonen. De jonge striptekenaar uit Izegem en traumacoach uit Hooglede waren er te gast omdat ze als ‘alledaagse helden’ werden voorgedragen… en daar genoten ze met volle

Lees meer »

LIVE GENTSE FEESTEN. De avond is nu echt ingezet met de nodige concertjes

Dag twee van de Gentse Feesten is volop aan de gang! Of eerder, avond twee. Op de verschillende pleinen zijn intussen gezellige concertjes bezig, met onder meer Afrikaanse vibes aan het Baudelopark. Het verwachte onweer heeft zich voorlopig nog niet laten zien in Gent, waar ‘zomers’ de sfeer van de avond is. Mis niets van deze Gentse Feesten in onze

Lees meer »

Luc en Martine sluiten hun warme bakkerij in Ettelgem na 32 jaar: “Het was een soort dorpswinkel zoals er vroeger heel veel bestonden”

De inwoners van Ettelgem moeten het sinds eind juni zonder Bakkerij Maene doen. Zaakvoerders Luc Maene (63) en Martine Vanhessche (63) beslisten om er een punt achter te zetten na 32 jaar. “Wij waren al de 4de generatie van de familie achter deze bakkerij. Ooit werd het brood nog rondgebracht met paard en kar”, reageert Martine.
The post Luc

Lees meer »

Jeanine en Walter uit Maldegem klinken op zestig jaar huwelijksgeluk

Walter Impens (85) en Jeanine Rodts (83) zijn zestig jaar getrouwd. Ze leerden elkaar kennen op tweede paasdag 1959. Toen ze samen met vrienden per fiets onderweg waren naar de paardenkoers in Oedelem sprong de vonk over.
The post Jeanine en Walter uit Maldegem klinken op zestig jaar huwelijksgeluk appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Hij moet de waarde van geld kennen”: prins Laurent reageert op jetsetvakantie van zoon Aymeric

Geen zomervakantie voor prins Laurent (60). Hij is alleen thuis in Tervuren achtergebleven “voor het werk”, terwijl zijn vrouw prinses Claire (50) en hun drie kinderen in het zuiden van Frankrijk zitten, bij koning Albert en koningin Paola. Zoon Aymeric (18) zet intussen de bloemetjes buiten in het nachtleven van het mondaine Saint-Tropez. “Hij doet ook een vakantiejob. Als hij

Lees meer »

Recreatief padeltornooi aan het zwembad in Ieper: “Eerbetoon voor Patrick Benoot”

Op zondag 4 augustus organiseren Simon Boudry, Philip Lajoie en Yvan Cauwenberg voor de tweede keer een recreatief padeltornooi op de padelvelden bij het Ieperse zwembad. Tijdens het tornooi houden ze een minuut stilte voor de overleden schepen van Sport en hun padelmakker Patrick Benoot.
The post Recreatief padeltornooi aan het zwembad in Ieper: “Eerbetoon voor Patrick Benoot” appeared

Lees meer »

Geen verbod op nachtelijk simracen voor Max Verstappen: “Ze hoeven mij niet te vertellen wat ik in mijn privétijd doe”

Max Verstappen (26) werd op de vingers getikt door zijn ploeg. De drievoudige Formule 1-kampioen zat voor de GP van Hongarije tot diep in de nacht achter het stuur van z’n simulator, wat ergernis opwekte na zijn vijfde plek. Tot een gameverbod komt het weliswaar niet: “Ik hoef hen ook niet te vertellen wat ze moeten doen in hun privétijd

Lees meer »

Voluit voor een medaille of vooral ervaring opdoen? Limburgse olympiërs spreken nog één keer voor de start van de Spelen

Het is zover. Vandaag starten de Olympische Spelen, de hoogmis van de sport. Parijs vormt dit jaar de thuishaven van de Olympische vlam. 14 Limburgse atleten hopen er minstens even hard te vlammen. De ene gaat voluit voor medailles, terwijl de andere vooral ervaring wil opdoen. VRT NWS Limburg en Sporza zaten nog één laatste keer samen met de atleten.

Lees meer »