Quay 17 wint Horeca Award voor klantvriendelijkste B&B: “Een warm thuisgevoel creëren”

B&B Quay 17 won op de Hospitality Awards in het casino van Middelkerke de award voor Klantvriendelijkste B&B 2025. “We zijn nog maar een jaar bezig, dus dit is wel een heel mooie verrassing”, zegt uitbater Hans Van Bael, die de B&B samen met zijn vrouw Tamara Van den Branden runt.

Een goed jaar na hun start mogen Hans Van Bael (56) en Tamara Van den Branden (53) zich al de winnaars van de Horeca Award voor Klantvriendelijkste B&B 2025 noemen. Die mooie erkenning kregen ze tijdens de Hospitality Awards in het casino van Middelkerke ze voor de uitbating van hun B&B Quay 17 langs de feeërieke Sint-Annarei in Brugge. Ze kwamen als beste uit 12 genomineerden, nadat er in de beginfase 180 kandidaten waren.

“Een jaar na onze start is dit een mooie verrassing”

De Horeca Awards omvatten diverse categorieën en maken deel uit van de Hospitality Awards. De awardshow wordt sinds 2008 georganiseerd door het evenementenbureau Excellent Events, waarvan zaakvoerder Paul Peeters jarenlang zelf een succesvolle horecazaak runde. “Wij werden zelf opgebeld door de organisatoren van de Horeca Awards omdat ze hadden gezien dat onze online ratings en reviews heel positief waren”, vertelt Hans Van Bael.

Historisch pand

Hans en Tamara, die afkomstig zijn uit de Antwerpse Kempen, gingen in november vorig jaar van start met hun B&B in Brugge, nadat Tamara meer dan dertig jaar een eigen kapsalon had gerund en Hans een commerciële functie in de medische sector achter de rug had. Het koppel wilde meer tijd voor elkaar en dacht er al een tijdje aan om een B&B te beginnen. De keuze voor Brugge was snel gemaakt, want het koppel heeft er veel vrienden en kwam er al jarenlang vaak op bezoek. Ze lieten een historisch pand uit 1675, dat nog dienst heeft gedaan als brouwerij, volledig verbouwen om er hun B&B in onder te brengen. Hun overwinning op de Horeca Awards kwam er na een onderzoek door vijf marketingbureaus en een beoordeling door een professionele jury, waarvan de leden allemaal een achtergrond hebben in de horeca. “Ik ga ervan uit dat we deze erkenning te danken hebben aan het thuisgevoel dat we creëren en het feit dat we er echt alles aan doen om onze gasten een mooie tijd te laten beleven”, zegt Hans. “Dit geeft echt wel veel energie en nauwelijks een jaar na onze start is het echt een heel mooie verrassing.”

Meer info: www.quay17.be

The post Quay 17 wint Horeca Award voor klantvriendelijkste B&B: “Een warm thuisgevoel creëren” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Koksijde dompelt zich onder in wintermagie en steekt legendarische Seaking-heli in kerstoutfit

Dit weekend stak Koksijde samen met de Handelaarsbond van Koksijde-Dorp de kerstverlichting aan. Eerder al zorgde de technische dienst al voor sfeervolle kerstdecoraties, verspreid over de gemeente. Hét kerstpronkstuk is echter de legendarische Seaking-heli, die schittert aan het rondpunt van de Zeepanne.
The post Koksijde dompelt zich onder in wintermagie en steekt legendarische Seaking-heli in kerstoutfit appeared first on

Lees meer »

Waregemse Julie De Brabandere prijkt op prestigieuze 30 Under 30-lijst, ook chef Timon Michiels verdient een plaatsje

Een trotse jonge West-Vlaamse prijkt op de nieuwe Forbes 30 under 30-lijst. Het initiatief stelt veelbelovende ondernemers, wetenschappers, creatievelingen en leiders in de kijker. Het gaat om de gedreven Julie De Brabandere (29) uit Waregem. Ze is regional Manager Oceania bij Renson, het bekende zonnewerings- en ventilatiebedrijf. Ook chef Timon Michiels (27), die mee aan het roer staat van Carcasse

Lees meer »

FC Gullegem heeft nood aan een nieuwe zege: “Aarzelende start, maar we staan er opnieuw”

Na gelijke spelen tegen toenmalig leider Lebbeke en Harelbeke en een zege op Hamme, moest kersverse T1 Dieter Lauwers tegen provinciegenoot Diksmuide-Oostende met 1-2-cijfers voor het eerst in het zand bijten. En ook afgelopen speeldag op het veld van het Oost-Vlaamse Petegem moest Gullegem het onderspit delven.
The post FC Gullegem heeft nood aan een nieuwe zege: “Aarzelende start,

Lees meer »

Van keukenexperiment naar internationaal succes: fruitschijfjes van Frucare zijn hét product Made in Mechelen

De fruitschijfjes van Frucare werden dinsdagavond officieel uitgeroepen tot Hét Product Made in Mechelen van 2025. De jury bleek niet alleen onder de indruk van het unieke productieproces en de focus op kwaliteit, maar ook van de maatschappelijke impact die zaakvoerder Maxim Rosiers maakt door de samenwerking met maatwerkbedrijf WEBO. Drie zaken waar hij zelf ook bijzonder trots op is.

Lees meer »

Tongenaar (37) krijgt 18 maanden cel met uitstel voor doodsbedreigingen aan VDAB-medewerkster, politieagenten en onderzoeksrechter

Een man (37) uit Tongeren is veroordeeld tot een celstraf van 18 maanden, gekoppeld aan een uitstel onder voorwaarden, omdat hij doodsbedreigingen mailde naar een VDAB-medewerkster, een OCMW-medewerker en zelfs een onderzoeksrechter. De man werd eerder al veroordeeld voor soortgelijke feiten. “Ik laat je lichaam zinken in het kanaal.”

Lees meer »