Amper negen maand na de opening in december vorig jaar kreeg Herberg De Herten in de Kampveltstraat 20 in Oostkamp een mooie score van 12,5/20 in de culinaire gids Gault & Millau. Een fantastische verrassing voor zaakvoerders Nika Verhaeghe en Hans Perquy.
“Het was een aangename verrassing voor ons. We hadden al een stil vermoeden omdat we in september de vraag kregen om ons profiel te vervolledigen en enkele foto’s door te sturen. Toen we de uitnodiging kregen om op 3 november de voorstelling van de gids bij te wonen, wisten we wel al dat we een vermelding verzilverd hadden”, lacht Nika Verhaeghe.
“In De Herten vier je het leven met verse ingrediënten die we halen bij lokale kwekers en telers”
Nika Verhaeghe
Zaakvoerster
Zaakvoerders Nika Verhaeghe (58) en Hans Perquy (60) blijven vasthouden aan hun concept waar ze bijna een jaar geleden mee gestart zijn. “In De Herten tikt de tijd net iets trager dan erbuiten. Draait de wind net iets minder alle kanten uit. Bepaalt de hartslag van de natuur het menu. Wat we eten. Wat we drinken. Waarover we praten. Want tussen bossen, akkers en velden strijk je neer in pure gastvrijheid. In De Herten vier je het leven met verse ingrediënten die we halen bij lokale kwekers en telers, in een straal van maximaal 50 kilometer rond de Herten”, vertelt Nika vol trots.
Warm gevoel
“We kunnen niet genoeg benadrukken dat dit niet alleen de verdienste is van Hans en mezelf maar van ons volledig team van acht vaste personeelsleden aangevuld met vaste jobstudenten en flexi’s. Alles moet kloppen in dit verhaal en ieders schakel is belangrijk om onze klanten een warm gevoel te geven en hen een culinaire beleving te verzekeren. De score van 12,5/20 zet onszelf, samen met ons team aan om steeds te streven naar de perfectie. We weten dat er een groot potentieel schuilt in De Herten maar we blijven wel trouw aan ons concept”, besluit Nika.
Herberg De Herten is te bereiken op tel. 050 89 73 00 of via mail [email protected]. Meer info www.deherten.be of [email protected]
The post 12,5/20 voor Herberg De Herten in de Gault&Millau: “De verdienste van het volledige team” is provided by KW.be.
