Slapende bewoner (47) kan net op tijd aan zware woningbrand ontkomen: “Blaffende hond heeft zijn leven gered”

Op de Brusselsesteenweg in Grimbergen is woensdagochtend een zware brand uitgebroken in een woning. De bewoners konden zich op tijd in veiligheid brengen maar het pand is onbewoonbaar. Eén brandweerman raakte lichtgewond.

 

Meer krantenkoppen in België

Pull-ups, gezichtsmaskers en een duik in de diepvriezer: Courteney Cox (60) toont haar volgers wat ze doet om fit te blijven

“Ik ben net jarig geweest. Ik ben niet dol op het getal, maar we hebben geen keuze.” Afgelopen zondag is Courteney Cox 60 jaar geworden, maar de ‘Friends’-actrice is duidelijk niet van plan om zich voortaan te laten gaan. In een video, die je hierboven kan bekijken, laat Courteney haar volgers zien hoe ze fit blijft. “Je moet altijd je

Lees meer »

BWANA vervangt Mayorga; switch op vrijdag in line-up op Bosmolens Ommegang

In de programmatie voor de openingsavond van Bos Ommegang moest noodgedwongen een switch gemaakt worden. De beloftevolle band Mayorga moest afzeggen en wordt vervangen door BWANA, het al even beloftevolle project rond Friedel Dufait, op amper 19-jarige leftijd winnaar van De Nieuwe Lichting 2024 van StuBru.
The post BWANA vervangt Mayorga; switch op vrijdag in line-up op Bosmolens Ommegang

Lees meer »

? De Parachutemoord. “Els Van Doren was een rivale. Clottemans wilde Marcel voor zichzelf”

Els Van Doren moest dood, omdat Els Clottemans hun gezamenlijke minnaar Marcel voor zich alleen wilde. Bewijs dat Clottemans de parachute van Van Doren saboteerde was er nooit, een bekentenis ook niet, een motief wel. De vijfde aflevering van de HLN-podcast ‘De Kroongetuigen’ reconstrueert de Parachutemoord: “Ik hoor een stem uit het hiernamaals, en die is van mijn beste vriendin

Lees meer »

KIJK. Na enkele maanden pauze: Harry Styles maakt comeback tijdens concert van Stevie Nicks (en heeft weer haar)

Harry Styles (30) verdween na zijn ‘Love On Tour’-tournee enkele maanden uit de schijnwerpers, maar de zanger is inmiddels weer helemaal terug van (even) weggeweest. Vrijdagavond maakte hij een verrassende comeback tijdens het optreden van Stevie Nicks (76). En bovendien merkten zijn fans nog meer goed nieuws op: de ‘Watermelon Sugar’-zanger heeft zijn haar weer laten groeien.

Lees meer »