Politicus zwaar onder vuur nadat hij vrouwen de schuld geeft voor stijgende zelfdodingen bij mannen: “Toont hoe wijdverbreid vrouwenhaat hier is”

Een Zuid-Koreaanse politicus ligt zwaar onder vuur nadat hij vrouwen de schuld heeft gegeven voor het stijgend aantal zelfdodingen onder mannen. Hij ziet de “steeds dominantere rol van vrouwen in de samenleving” als oorzaak van het probleem.

 

Meer krantenkoppen in België

Dartscompetitie METRO breidt volgend seizoen uit

Een goed jaar geleden kwamen Johan Lambrecht en Johan Baele op het idee een dartscompetitie op te starten met clubs uit de Tieltse regio. Zes clubs schreven zich in en METRO, naar de beginletters van de deelnemende gemeenten, kon van start gaan. DC Pompierke uit Tielt werd de eerste kampioen en dat werd gevierd in café De Kring.
The

Lees meer »

“Gespreide tenen zijn héél populair”: deze vreemde verzoeken kreeg Lily Allen na het opstarten van haar OnlyFans-account

Een kleine week na haar ‘carrièreswitch’ heeft Lily Allen (39) een update gegeven over hoe het met haar OnlyFans-account gaat. De Britse maakte vorige week een account aan voor foto’s van haar voeten. Inmiddels vertelde de zangeres in de podcast ‘Miss Me?’ wat meer over de bizarre verzoeken die ze al gekregen heeft. “Ik vind het leuk om de controle

Lees meer »

Liveblog festivals: P!nk onder politiebegeleiding naar Koning Boudewijnstadion gebracht voor haar optreden, fans staan al uren in de rij

Het is een muzikaal weekend, met ook vandaag weer een tiental festivals in alle Belgische provincies. Het is uitkijken naar Nicki Minaj, die als grote headliner Les Ardentes in Luik mag afsluiten. Op Cactus Festival lokken The War on Drugs heel wat fans, en de Amerikaanse zangeres P!NK is in Brussel voor haar ‘Summer Carnival World Tour’. Ze werd onder

Lees meer »

Zakenkantoor Geert Dehaese fusioneert met L&M Brokers

Zakenkantoor Geert Dehaese gaat sinds kort door het leven als ‘L&M Brokers – By Geert Dehaese’. Het is het gevolg van een fusie tussen het zakenkantoor en L&M Brokers, dat werd opgericht door Jovi De Loof om de bedrijven Viaene Verzekeringen en Zakenkantoor Decleir in onder te brengen. L&M Brokers is al langer actief in Sijsele en dan vooral bekend

Lees meer »

Taiwan meldt recordaantal Chinese vliegtuigen

Tijdens de NAVO-top in de Verenigde Staten lijkt China meer militaire oefeningen te houden voor de kust van Taiwan. Donderdagochtend (lokale tijd) had het Taiwanese ministerie van Defensie 66 militaire vliegtuigen in 24 uur tijd rond het eiland geregistreerd, volgens de autoriteit een recordaantal dit jaar.

Lees meer »