Op eliteschool waar prins William en Harry naartoe gingen, moeten de leerlingen hun smartphone inruilen voor ‘Nokia-baksteen’

Het prestigieuze en peperdure Eton College, waar onder meer de Britse prinsen school liepen, verbiedt leerlingen voortaan smartphones te gebruiken op school. In ruil krijgen ze een ouderwetse Nokia waar ze niet mee op het internet kunnen surfen.

 

Meer krantenkoppen in België

#iedereenwestvlaming

Op reis met de tent is leuk, maar let een beetje op waar je kampeert!
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Opnieuw Russische luchtaanval op belangrijke Oekraïense luchtmachtbasis

De Oekraïense luchtmacht heeft verschillende drones en raketten neergehaald bij een Russische luchtaanval. Het belangrijkste doelwit van de aanval was de Oekraïense luchtmachtbasis Starokostiantyniv, die regelmatig wordt bestookt door het Russische leger. Rusland vermoedt dat er Westerse F-16-gevechtsvliegtuigen zullen worden gestationeerd in Starokostiantyniv.

Lees meer »

Ondanks haar levend schild krijgt Secret Service ook stevige kritiek: “Trump had te weinig bescherming”

Hoewel ze hun eigen leven riskeerden om Donald Trump zonder verdere verwondingen van het podium te evacueren, krijgen de agenten van de Amerikaanse Secret Service ook heel wat kritiek. Volgens verschillende Republikeinse stemmen werd Trump onvoldoende beschermd: “Bij Biden had dit nooit kunnen gebeuren.” Maar hoe werd Trump dan wél omringd door de Secret Service?

Lees meer »

Parket onderzoekt schietincident aan Albert Heijn in Waregem

Het parket van West-Vlaanderen is een onderzoek gestart naar een schietincident in Waregem. Er waren twee voertuigen betrokken bij het incident, maar er zijn geen slachtoffers gemeld. Dat meldt het parket woensdag.
The post Parket onderzoekt schietincident aan Albert Heijn in Waregem appeared first on KW.be.

Lees meer »