Nieuwerkerkse Shallie Abbiusi elke dag te zien op tv in 50 Afrikaanse landen: “Nollywood wenkt”

Eind 2023 werd ex-miss en Temptation Island-verleidster Shallie Abbiusi (30) nog uit Ghana gedeporteerd nadat ze steun verleend had aan een nieuwe politieke beweging die de Ghanese veiligheidsdienst labelt als ‘gevaarlijk’. Vanaf deze maand is ze echter elke dag te zien in de populaire Ghanese TV-serie ‘Madam’.

 

Meer krantenkoppen in België

Directeur-generaal Rassemblement National neemt ontslag na ontgoochelende verkiezingsuitslag

In Frankrijk heeft Gilles Pennelle, de directeur-generaal van de uiterst rechtse partij Rassemblement National (RN), ontslag genomen. Pennelle was de architect van het ‘plan Matignon’, de strategie waarmee het RN hoopte de grootste partij te worden bij de Franse parlementsverkiezingen. Intussen is er ook een onderzoek geopend naar mogelijke fraude tijdens de campagne van RN-boegbeeld Marine Le Pen voor de

Lees meer »

Capiot geeft in tranen op daags na valpartij, Van Gils begraaft strijdbijl op Instagram: “Spijt me dat hij moest opgeven”

Amaury Capiot kwam gisteren, na een aanraking met Maxim Van Gils, zwaar ten val in de Tour. De renner van Arkéa-B&B Hotels verwachtte excuses van zijn landgenoot, maar volgens hem kwamen die er niet. Van Gils beweert daarentegen dat hij wel heeft geprobeerd om een gesprek te starten. “Ik wilde het bijleggen, maar dat heeft hij afgewezen.” Capiot moest niet

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Zelensky tevreden met beloofde extra luchtafweer, maar meer gevechtsvliegtuigen nodig

De Amerikaanse president Joe Biden heeft Oekraïne bijkomende luchtafweersystemen beloofd. De Verenigde Staten, Duitsland, Nederland, Roemenië en Italië zullen de middelen de komende maanden leveren, zo heeft Biden aangekondigd tijdens een ceremonie om de 75ste verjaardag van de NAVO te vieren. De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft intussen op de NAVO-top gemeld dat inmiddels 43 mensen zijn omgekomen bij de

Lees meer »

Genk boos op NMBS omdat rechtstreekse trein naar kust dreigt te verdwijnen: “We worden stiefmoederlijk behandeld”

Het stadsbestuur van Genk reageert ontgoocheld na de aankondiging van TreinTramBus over de treinverbinding tussen Genk en Blankenberge. Treinreizigers die vanuit Genk rechtstreeks naar de kust willen, zullen vanaf volgend jaar misschien moeten overstappen. "We moeten investeren in openbaar vervoer, maar door dit soort beslissingen gaan mensen massaal de auto nemen", zegt een teleurgestelde burgemeester Wim Dries (CD&V).

Lees meer »

Happy Food bekroond voor de mooiste Saloon

Happy Food, de broodjeszaak op de hoek van de Markt met de Breidelstraat, werd uitgeroepen tot winnaar van de Saloonwedstrijd, die tijdens de Paardenmarkt door de stad georganiseerd werd. De inzet waren een wisseltrofee en een Torhoutbon van 100 euro.
The post Happy Food bekroond voor de mooiste Saloon appeared first on KW.be.

Lees meer »