Na regen komt zonneschijn (maar vrijdag is er weer onweer)

Na enkele regenbuien wordt het woensdag zonnig. Vrijdag trekt er opnieuw een onweerszone over ons land.

 

Meer krantenkoppen in België

BWANA vervangt Mayorga; switch op vrijdag in line-up op Bosmolens Ommegang

In de programmatie voor de openingsavond van Bos Ommegang moest noodgedwongen een switch gemaakt worden. De beloftevolle band Mayorga moest afzeggen en wordt vervangen door BWANA, het al even beloftevolle project rond Friedel Dufait, op amper 19-jarige leftijd winnaar van De Nieuwe Lichting 2024 van StuBru.
The post BWANA vervangt Mayorga; switch op vrijdag in line-up op Bosmolens Ommegang

Lees meer »

Farmtrail bij Landelijke Gilde en Ferm in Oostnieuwkerke

De Landelijke Gilde en Ferm Oostnieuwkerke organiseren op 28 juli Farmtrail. “De Farmtrail komt er naar aanleiding van 100 jaar Landelijke Gilde Oostnieuwkerke en Ferm Oostnieuwkerke”, weet Fermbestuurslid Sophie Nuytten.
The post Farmtrail bij Landelijke Gilde en Ferm in Oostnieuwkerke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ondanks aanhoudende kritiek kan Biden Democratische burgemeesters voor zich winnen: “Hij is wél klaar om Trump te verslaan”

Sinds zijn geflopte debat tegen Donald Trump (78) is de kritiek op Joe Biden (81) nog niet gestopt. De huidige Amerikaanse president lijkt steeds meer steun te verliezen en wordt door verschillende partijgenoten opgeroepen om uit de race te stappen. Te midden van al die miserie had Biden dringend nood aan een klein succesje, en dat lijkt er nu te

Lees meer »

Drie toffe uitstapjes met kinderen aan de kust

Op zoek naar inspiratie voor boeiende trips met kinderen die ook interessant zijn voor de volwassenen? Wij selecteerden drie belevingen die je deze zomer zeker niet mag missen.
The post Drie toffe uitstapjes met kinderen aan de kust appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eerste Beach Biatlon in Blankenberge in augustus

Op zaterdag 17 augustus wordt om 16 uur de start gegeven voor de allereerste Beach Biatlon in Blankenberge: een unieke combinatie van karabijnschieten en lopen op het strand en door de duinen. Move-N, de eerste Vlaamse biatlonclub in Vlaanderen, staat in voor de organisatie.
The post Eerste Beach Biatlon in Blankenberge in augustus appeared first on KW.be.

Lees meer »