‘Met vier in bed’ is het tv-equivalent van lauw bier in een plastic beker op een modderwei

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Nederlands binnenvaartschip lekt zonnebloemolie in kanaal in Izegem

Aan de Noordkaai in Izegem moesten de hulpdiensten vrijdagochtend ingrijpen toen een Nederlands binnenvaartschip zonnebloemolie lekte in het kanaal. De brandweer kwam ter plaatse en stelde vast dat het niet om een giftig product ging. De hulpdiensten konden de gelekte olie indijken.
The post Nederlands binnenvaartschip lekt zonnebloemolie in kanaal in Izegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Natuurherstel Melkpad Koersel hervat na bouwverlof

De werken aan het Melkpad in Koersel, een populaire fietsroute, zullen na het bouwverlof weer verdergezet worden. De werken liggen sinds het broedseizoen stil, maar het is de bedoeling om na het bouwverlof verder te gaan met de definitieve inrichting. "Het achtergebleven takhout ruimen we verder op en we herstellen de natte graslanden die terug in contact staan met de

Lees meer »

Manon De Marez uit Roeselare pakt nationaal brons op de 400 meter: “Ik doe er nog een seizoen bij”

Onlangs werd in het Koning Boudewijnstadion het BK atletiek afgewerkt. Het was een hoogstaand kampioenschap waarbij veel West-Vlaamse atleten goed scoorden. Manon De Marez (27) was een van de grote uitblinkers. Nadat ze eerder dit seizoen al de Vlaamse titel pakte, greep ze nu ook nationaal brons op de 400 meter. Met een chrono van 53”77 liep ze bovendien een

Lees meer »

Gemeente voorziet zelf geldautomaat: “Machelen verdient dit”

De inwoners van Machelen kunnen opnieuw cash geld afhalen in hun deelgemeente. Het laatste bankkantoor met een geldautomaat verdween een jaar geleden. Getouwtrek met de banksector en hogere overheden leverde niets op dus investeerde de gemeente maar zelf in een automaat. “Al blijven we erbij dat dit eigenlijk geen taak van het gemeentebestuur is”, zegt burgemeester Simon Lagrange.
The

Lees meer »

Privédetective die Amber Heard inhuurde om bezwarende info over hem te vinden, schrijft boek met niks dan lof over Johnny Depp

Zijn naam is gezuiverd en zijn carrière is weer vertrokken. Johnny Depps (61) ster is weer rijzende na een lange publieke rechtszaak tegen zijn ex-vrouw, Amber Heard. Nu krijgt de acteur ook bijstand uit onverwachte hoek. Want de privédetective die Heard inhuurde om bezwarende informatie over hem te achterhalen, heeft een boek geschreven waarin hij gek genoeg niets dan goeds

Lees meer »

Fransman (52) voor drie jaar de cel in na overvallen in grensstreek

“Ik wil dat hij zwaar gestraft wordt. Hij bedreigde me met een wapen en was nadien zo getraumatiseerd dat ik ontslag nam.” Een winkelbediende van een tabakszaak die slachtoffer werd van een gewapende overval slaagde er op de rechtbank niet in haar overvaller, een 52-jarige man uit Wervique-Sud, te vergeven. Hij pleegde in Wervik, Menen en Komen-Waasten 4 gewapende overvallen

Lees meer »

Bradbury pakt de mooiste zege uit haar carrière: Kopecky komt sterk voor de dag, maar komt 1 seconde te kort voor de roze trui

Met etappe zeven is de koninginnenrit in deze Giro Donne aangebroken. Het vrouwenpeloton moet twee keer de Passo Lanciano overwinnen. De tweede passage loopt door tot aan Blockhaus, waar de eindmeet van deze helse etappe ligt. De slotklim is maar liefst 16,5 kilometer lang aan een gemiddelde van 8 procent. Kan Lotte Kopecky (28) haar achterstand van drie seconden op

Lees meer »