Man probeert China binnen te komen met 100 slangen in zijn broekzakken

In China is een man gearresteerd met meer dan 100 levende slangen in zijn broekzakken. Volgens de autoriteiten probeerde hij die het land in te smokkelen.

 

Meer krantenkoppen in België

Sportieve Ferm-vrouwen uit Woesten trekken op fietsweekend

Onlangs gingen 18 enthousiaste dames van Ferm Woesten voor de 10de keer op fietsweekend. Waregem was deze keer de bestemming. Op de eerste dag werd er 70 km gefietst en op zondag 64 km terug. Goed weer, leuk gezelschap en op tijd en stond een stop met een drankje en een hapje. Er werden al
The post Sportieve Ferm-vrouwen

Lees meer »

“Nu kan ik mijn verjaardag op het EK vieren!”: Lamine Yamal (16) schiet als jongste doelpuntenmaker ooit Spanjaarden richting finale

16 jaar, 11 maanden en 27 dagen. Binnen vier dagen wordt Lamine Yamal zeventien, maar het beste verjaardagscadeau heeft hij zichzelf al bezorgd. Op weergaloze wijze kroonde het Spaanse wonderkind zich tegen Frankrijk tot jongste doelpuntenmaker ooit op een EK. “En nu is het belangrijkste de titel,” klinkt het bij een ambitieuze Yamal.

Lees meer »

Beiaardconcerten als ideale soundtrack bij de zomer

Wie wil horen hoe de muziek van Metallica, Ed Sheeran of Abba klinkt op een beiaard, mag deze zomer de gratis beiaardconcerten in het kader van het zomerprogramma Boulevard Solar niet missen. Beiaardiers Wim en Brecht Berteloot zorgen vijf keer voor de ideale soundtrack bij een zomerse avond.
The post Beiaardconcerten als ideale soundtrack bij de zomer appeared first

Lees meer »

Extreem zeldzame walvis aangespoeld op strand in Nieuw-Zeeland

Op een strand in Nieuw-Zeeland is een exemplaar van een van de meest zeldzame en minst bekende walvissoorten aangespoeld. Het karkas van het vijf meter lange dier werd op 4 juli ontdekt in de buurt van Dunedin op het Zuidereiland. Het gaat waarschijnlijk om een mannelijke spadetandspitssnuitdolfijn, meldt de plaatselijke natuurbeschermingsdienst Department of Conservation (DOC). Tot nu toe is er

Lees meer »

Capiot geeft in tranen op daags na valpartij, Van Gils begraaft strijdbijl op Instagram: “Spijt me dat hij moest opgeven”

Amaury Capiot kwam gisteren, na een aanraking met Maxim Van Gils, zwaar ten val in de Tour. De renner van Arkéa-B&B Hotels verwachtte excuses van zijn landgenoot, maar volgens hem kwamen die er niet. Van Gils beweert daarentegen dat hij wel heeft geprobeerd om een gesprek te starten. “Ik wilde het bijleggen, maar dat heeft hij afgewezen.” Capiot moest niet

Lees meer »

“In zijn hoofd weet hij wat hij wil zeggen, maar het lukt niet altijd.” Ex-nieuwsanker Marc Dupain vecht terug, één jaar na herseninfarct

Vandaag een jaar geleden veranderde het leven van voormalig VTM-nieuwsanker Marc Dupain (63). Een herseninfarct maakte hem half verlamd en nam ook zijn spraak weg. Ooit was onberispelijke taal zijn sterkste wapen, vandaag en voor dit interview, gebruikt hij de stem van zijn zonen. “Pas na twee nachten hebben we hem gevonden. Maar van die eerste dag weet je niks

Lees meer »

Start ticketverkoop van het Comedy seizoen in De Trukendoos is een schot in de roos: “Heel divers programma”

Dat Comedy Café De Trukendoos het mekka is van comedy in West-Vlaanderen, is weeral eens bewezen met de start van hun ticketverkoop voor hun 26e seizoen. Daardoor haalt het niet alleen de bekende namen naar Stasegem, maar ook comedy liefhebbers van over heel de provincie.
The post Start ticketverkoop van het Comedy seizoen in De Trukendoos is een schot

Lees meer »

Walter Vanneste en Christiane Seys zijn 65 jaar getrouwd

Walter Vanneste en Christiane Seys uit de Kapelsestraat uit Sint-Eloois-Winkel zijn 65 jaar getrouwd. Het koppel werd door het gemeentebestuur gehuldigd voor hun jarenlange trouw voor elkaar.
The post Walter Vanneste en Christiane Seys zijn 65 jaar getrouwd appeared first on KW.be.

Lees meer »