Is alles verzekerd tegen stormschade? En wat als uw boom op eigendom van uw buur viel?

Zware onweders hebben over het hele land ravage aangericht. Wat moet u doen als er schade is aan uw woning? Zijn er zaken die niet verzekerd zijn? En wat als een boom uit uw tuin op de auto van de buren valt?

 

Meer krantenkoppen in België

Proces tegen Sven Pichal uitgesteld tot na de zomer

“Of jij stapt ermee naar de politie of ik doe het.” Dat ultimatum bracht destijds de bal aan het rollen. En het bracht véél aan het licht, zo ook de duistere kant van radiomaker Sven Pichal en zijn vrienden. De zaak kreeg al veel media-aandacht, maar deze ochtend is ook bepaald dat de zaak – over het bezit en de

Lees meer »

Jambon pleit voor “confederale omslag met zo veel mogelijk bevoegdheden voor deelstaten” in laatste 11 julitoespraak

In zijn laatste grote 11 julitoespraak als Vlaams regeringsleider pleit Jan Jambon (N-VA) voor een “confederale omslag waarbij zo veel mogelijk bevoegdheden naar de deelstaten komen”. Nu zitten er nog “grote weeffouten” in onze staatsstructuur en zijn bevoegdheden te “versnipperd”, waardoor de deelstaten niet volledig het beleid kunnen voeren dat ze willen voeren. “De architectuur van dit land klopt niet”,

Lees meer »

LIVE TOUR. Wout van Aert gaat wel degelijk van start, Remco Evenepoel kan het op Franse tv niet laten om te lachen met EK-exit van ‘Les Bleus’

Ook vandaag staat er in de Tour de France een semi-bergetappe gepland, van een kleine 204 kilometer tussen Aurillac en Villeneuve-sur-Lot. Onderweg wachten drie beklimmingen van vierde categorie. Kan Jonas Vingegaard het goede van vandaag bevestigen? En hoe komt Remco Evenepoel voor de dag? Volg de rit én de aanloop op deze pagina!

Lees meer »

Brugse CD&V wil auto’s van toeristen en logge bussen van De Lijn uit de stad

CD&V Brugge wil in de toekomst enkel nog bewoners, vergunningshouders en klanten van handelaars met een voucher toelaten om bovengronds te parkeren in de binnenstad. Burgemeester Dirk De fauw wil met De Lijn onderhandelen voor extra elektrische shuttlebussen in het centrum.
The post Brugse CD&V wil auto’s van toeristen en logge bussen van De Lijn uit de stad appeared

Lees meer »

Burgemeester Francesco Vanderjeugd (Open VLD) in opspraak nadat hij seksfilmpje toont op partij-event: “Durf mezelf niet meer in de spiegel te kijken”

Uit getuigenissen van jongeren die een verkiezingsevenement van Open VLD hebben bijgewoond, blijkt dat de burgemeester van Staden, Francesco Vanderjeugd (Open VLD) hen ongevraagd een zelfgemaakt seksueel filmpje heeft getoond. De politicus geeft toe dat hij een fout heeft gemaakt en zou ook zijn excuses hebben aangeboden.

Lees meer »