Had drama waarbij baby omkwam door noodweer vermeden kunnen worden? “We hebben alle instructies gerespecteerd”

Ukkels burgemeester Boris Dilliès (MR) reageert aangeslagen nadat een baby er omkwam in een park tijdens het noodweer. Maar had het drama vermeden kunnen worden? “We hebben de ons opgelegde instructies gerespecteerd. Alleen was het noodweer eerder dan verwacht.”

 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Karen Damen zal allereerste keer ‘Sneeuwwitje’ spelen niet snel vergeten: “Gelukkig heb ik al mijn tanden nog”

“Spuit die fillers er maar in, ik ben de botoxkoningin”: Karen Damen (49) zette afgelopen weekend meteen de toon tijdens haar ‘Sneeuwwitje’-première. Getransformeerd tot ‘een duistere, boze koningin’ vergat het publiek twee uur lang dat ze ooit dat vrolijke K3’tje gehuld in kleurrijke regenboogjurken was. Van protagonist naar antagonist: de switch kon niet groter zijn, maar ze bevalt. “Ik heb

Lees meer »

Burgemeester Casier doet oproep tot inwoners en alle politieke partijen om samen te werken tegen inbraken en diefstallen: “Blijf verdachte gedragingen of verdachte personen melden”

Volgens burgemeester Youro Casier (Vooruit) heeft de politie een aantal verdachten opgepakt die mogelijks in aanmerking komen voor de vele inbraken en diefstallen de afgelopen weken. “Naast de twee bendes die al werden opgepakt”, zegt hij. “
The post Burgemeester Casier doet oproep tot inwoners en alle politieke partijen om samen te werken tegen inbraken en diefstallen: “Blijf verdachte

Lees meer »

Joe Biden wil van geen wijken weten

De hele wereld keek uit naar de persconferentie van de Amerikaanse president Joe Biden bij de afsluiting van de Navo-top in Washington. Daarin maakte hij nogmaals duidelijk hij geen stap opzijzet. Maar de vragen over zijn capaciteiten zijn zeker niet kleiner geworden.

Lees meer »

KIJK – Serenade voor de woning van Willem Vermandere tijdens Steenkerke Kermis

Na meer dan 50 jaar op de planken, maakte Willem Vermandere begin juli bekend dat hij stopt met optreden. Als eerbetoon werd de zanger zondagmiddag verrast door een serenade van de harmonie van Oostduinkerke voor zijn woning tijdens Steenkerke Kermis. Willem genoot zichtbaar mee.
The post KIJK – Serenade voor de woning van Willem Vermandere tijdens Steenkerke Kermis appeared

Lees meer »

LIVE GAZA. Civiele Bescherming: 60 lichamen onder puin gevonden na terugtrekking Israël – Spaanse premier hekelt op NAVO-top dubbele standaard Gaza

De Spaanse premier Pedro Sánchez heeft er woensdag bij het Westen op aangedrongen om de “dubbele standaard” met betrekking tot het conflict in Gaza te verwerpen. Hij deed dit in het licht van de steun voor Oekraïne die de NAVO-leiders tijdens de top in Washington uitspraken. En Benjamin Netanyahu is vastbesloten een akkoord over een wapenbestand in Gaza te sluiten,

Lees meer »

Hoe ‘Jasper The Master’ de knop omdraaide: “Philipsen mocht zich niet blindstaren op wie er niet was, maar op de mensen die er wel zijn”

Twee ritzeges, dan is de Tour geslaagd voor Alpecin-Deceuninck. Toch? Sportief manager Christoph Roodhooft: “De gemiste kansen zijn wel weg. Dat kan je toch ook niet ontkennen?” Om in Pau een nieuwe gemiste kans te vermijden, greep hij in. “Voor de start heb ik een goed gesprek gehad met Jasper. Niet negatief, maar met Jasper mag je de dingen niet

Lees meer »