Drie vrouwen vermoord met kruisboog in Groot-Brittannië, politie houdt klopjacht op verdachte

In een woning in Bushey, Hertfordshire in het Verenigd Koninkrijk zijn dinsdagavond drie vrouwen vermoord met een pijl uit een kruisboog. De politie houdt een klopjacht op de vermoedelijke dader.

 

Meer krantenkoppen in België

“Extra bron van inkomsten en we worden als koningen ontvangen”: nieuwe trend spekt bankrekening van Vlaamse artiesten

Vlaamse artiesten als Jo Vally (65) en Bart Kaëll (63) kunnen weer opgelucht ademhalen. Na een paar magere jaren, doen zij deze zomer eindelijk weer gouden zaken. Daar zit een opvallende nieuwe trend in showbizzland voor iets tussen. Al is daarmee niet alle ellende vergeten. “Op de bankrekening zijn fameuze kraters geslagen”, klinkt het in ‘Dag Allemaal’.

Lees meer »

Johan Vande Lanotte steunt lijst van Vooruit in Bredene, Steve Vandenberghe kandidaat om zichzelf op te volgen

Nee, Johan Vande Lanotte is geen kandidaat om burgemeester te worden in Bredene, zoals het gerucht al langer de ronde doet in de kustgemeente. Met de voorstelling van de lijst van Vooruit Bredene is het duidelijk dat Steve Vandenberghe opnieuw de lijst trekt. De oud-minister staat wel op de 22ste plaats.
The post Johan Vande Lanotte steunt lijst van

Lees meer »

LIVE. Biden roept Amerikanen vanuit Oval Office op tot kalmte – Nieuwe beelden tonen hoe schutter in positie gaat liggen terwijl omstaanders alarm slaan

Donald Trump heeft zaterdagavond een moordaanslag overleefd. De Amerikaanse oud-president raakte gewond aan het rechteroor nadat er schoten werden gelost tijdens een campagnerally in Pennsylvania. Hij hief zijn vuist omhoog toen hij in veiligheid werd gebracht en riep de aanwezigen op om te “vechten”. De dader werd meteen gedood en lijkt alleen te hebben gehandeld. Er is een onderzoek gestart

Lees meer »

“Ze hebben duidelijk een romantische klik”: wie is Boris, met wie prinses Amalia steeds vaker gezien wordt?

De Nederlandse prinses Amalia (20) leeft op wolkjes. Ze heeft haar hart verloren aan prins Boris van Saksen-Coburg (26). Volgens ooggetuigen werden de twee (opnieuw) samen gezien, en was er “duidelijk een romantische connectie”. Wie is deze in Spanje geboren beeldhouwer? En zal prins Boris een rol spelen in Amalia’s toekomst? “Koningin Máxima en Boris’ moeder zouden zelfs voor matchmaker

Lees meer »

Burgemeester Dirk De fauw: “De vzw Groen blokkeert de economische ontwikkeling van de Brugse regio”

Burgemeester van Brugge en ondervoorzitter van de Port of Antwerp-Bruges, Dirk De fauw, is niet te spreken de bezwaren die door de vzw Groen geformuleerd worden over de geplande nieuwe zeesluis in Zeebrugge. De milieuvereniging en de actiegroep Zeebrugge Onder Druk hebben bezwaren ingediend tegen het ontwerp voor de aanleg van een nieuwe zeesluis in Zeebrugge. Zij zijn niet tegen

Lees meer »

Spaanse beeldhouwer en verre familie van koning Filip: wie is Boris, de ‘droomprins’ van prinses Amalia?

De Nederlandse prinses Amalia (20) leeft op wolkjes. Ze heeft haar hart verloren aan prins Boris van Saksen-Coburg (26). Volgens ooggetuigen werden de twee (opnieuw) samen gezien, en was er “duidelijk een romantische connectie”. Wie is deze in Spanje geboren beeldhouwer? En zal prins Boris een rol spelen in Amalia’s toekomst? “Koningin Máxima en Boris’ moeder zouden zelfs voor matchmaker

Lees meer »

Team 2030 haalt zwaar uit naar burgemeester Youro Casier: “Hij verschuift zijn verantwoordelijkheid naar de inwoners”

Na N-VA laat ook de andere oppositiepartij Team 2030 zijn stem horen over het veelbesproken item van de opstoot van diefstallen en inbraken in Wervik. Burgemeester Youro Casier (Vooruit) deed maandag een oproep tot alle politieke partijen en de inwoners om samen te werken voor meer veiligheid in Wervik-Geluwe.
The post Team 2030 haalt zwaar uit naar burgemeester Youro

Lees meer »

Gianni Paelinck verslaat met passie het nieuws bij de VRT: “Ik speelde als kind al het journaal na”

Hij mag dan in Brussel wonen en werken, maar zijn hart ligt nog duidelijk in Oostende. Al ruim tien jaar een vaste waarde bij de VRT-nieuwsdienst, versloeg justitiejournalist Gianni Paelinck (35) tal van beklijvende gebeurtenissen zoals de overstromingen in Wallonië, het groot terroristenproces en deze week nog de zware stormen die over Vlaanderen gierden. Over het Eurovisiesongfestival, zijn grote passie,

Lees meer »