Bekerchaos op de Gentse Feesten is voorbij: uniforme beker voor alle pleinen voorgesteld

De organisatoren van de Gentse Feesten hebben een nieuwe uniforme herbruikbare beker voorgesteld die op alle pleinen gebruikt zal worden. De beker moet een einde maken aan de bekerchaos van de voorbije edities. Het ontwerp is neutraal, met een landkaart van België, en een QR-code. Bezoekers kunnen zo het feestenprogramma zo ook digitaal bekijken. 

Meer krantenkoppen in België

Ex-leraar in cel na herhaaldelijk partnergeweld

“Zolang hij les gaf, viel het nog mee, maar na zijn pensioen kreeg de drankduivel hem volledig in zijn macht.” De partner van een 67-jarige ex-wiskundeleraar uit Waregem getuigde voor de Kortrijkse rechter over het ondraaglijke leven met een alcoholverslaafde. Het zorgde er uiteindelijk voor dat hij al 9 weken in de cel verblijft…
The post Ex-leraar in cel

Lees meer »

Rock Zottegem ondanks regenweer klaar voor 30e editie: “Terrein zo veel mogelijk gevrijwaard en extra zand indien nodig”

In Zottegem zijn ze helemaal klaar voor de 30e editie van Rock Zottegem. Met namen als John Fogerty en Joost Klein op de affiche hoopt het driedaagse festival zo’n 30.000 bezoekers te lokken. Door de vele regen van de afgelopen dagen, nam het festival al enkele maatregelen. Zo is er extra zand en boomschors voorzien, om het festivalterrein indien nodig

Lees meer »

Hamaskopstuk Mohammed Deif “leeft nog” na dodelijke Israëlische aanval op vluchtelingenkamp al-Mawasi

De militaire leider van Hamas, Mohammed Deif, leeft nog na de dodelijke Israëlische aanval op een vluchtelingenkamp in al-Mawasi, in het zuiden van de Gazastrook. Dat laat de Palestijnse terreurorganisatie weten aan het persagentschap AFP. Deif was, samen met een andere Hamasleider Rafa Salama, het doelwit van Israël bij de aanval op de humanitaire zone waarbij meer dan 90 Palestijnen

Lees meer »

“Ik vertrek hier pas wanneer alle onweders het land uit zijn”: zo gaat onze weerman David Dehenauw te werk tijdens code oranje

Half België vertoeft in vakantiesferen, maar één man heeft vandaag een van de drukkere dagen van het jaar: David Dehenauw (53). Niet alleen onze weerman, maar als diensthoofd weervoorspellingen van het KMI ook diegene die beslist wanneer België in code oranje of rood gaat. “Als ik vandaag storm voorspel, is het drukker dan vroeger. Maar dat heb ik zelf gezocht.”

Lees meer »

Carrefour hypermarkt Brugge zit in nieuw jasje

De Carrefour hypermarkt Brugge bij B-Park zit in een nieuw jasje. Een verbetering van de winkelervaring, de toegankelijkheid en de service staan centraal. “Naar aanleiding van deze vernieuwing kunnen klanten nog tot 21 juli mooie promo’s en aanbiedingen scoren”, zegt woordvoerder Siryn Stambouli.
The post Carrefour hypermarkt Brugge zit in nieuw jasje appeared first on KW.be.

Lees meer »