Baekelandt Universalis: Elien uit Lendelede valt af

Elien moest als elfde deelnemer het spel Baekelandt Universalis verlaten. Na haar volgde ook de exit van Karl. Nu blijven er nog tien kandidaten over die er ongetwijfeld een erg spannende eindstrijd van zullen maken.

“Samen met andere Lendeledenaren strijden om de titel leek me de max! Ik ben redelijk competitief en probeer altijd alles te geven. Blijkbaar gebruikte ik niet de juiste tactiek om de ijsblok te doen smelten, ook al gebruikte ik mijn lichaam van kop tot teen. Hoe dan ook was het een zeer toffe ervaring. Ik heb heel wat Lendeledenaren leren kennen.”

(IB)

The post Baekelandt Universalis: Elien uit Lendelede valt af is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

InnovOcean Campus in Oostende eerste kantoorgebouw met label voor uitstekende toegankelijkheid

Voor het eerst reikt het Vlaams Expertisecentum voor Toegankelijkheid Inter, het label ‘A++ uitstekend toegankelijk gebouw’ uit aan de InnovOcean Campus aan de Jacobsenstraat 1 in Oostende. De campus biedt veel gebruikerscomfort voor bezoekers, medewerkers, klanten, … met en zonder beperking.
The post InnovOcean Campus in Oostende eerste kantoorgebouw met label voor uitstekende toegankelijkheid appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ook Karl uit Lendelede ligt uit Baekelandt Universalis

Karl moest vorige week als twaalfde deelnemer het spel Baekelandt Universalis verlaten. “Ik hou wel van een uitdaging en overtuigde mijn vrouw ook om mee te doen”, aldus Karl.
The post Ook Karl uit Lendelede ligt uit Baekelandt Universalis appeared first on KW.be.

Lees meer »