Baby overleden in Ukkel door vallende tak tijdens noodweer

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Britse politie houdt klopjacht op man (26) na “gruwelijke” moord op drie vrouwen: “Mogelijk gewapend met kruisboog”

De Britse politie organiseert momenteel een grote klopjacht op een 26-jarige man die verdacht wordt van betrokkenheid bij de moord op drie vrouwen. De slachtoffers van 25 jaar, 28 jaar en 61 jaar werden gisteravond even voor 19 uur aangetroffen in een huis in Bushey, ten noorden van Londen. Volgens de hulpdiensten waren ze zwaargewond en overleden ze ter plaatse.

Lees meer »

De juiste M/V op de juiste plaats

06:00 Georges-Louis Bouchez weet wat hem de volgende dagen te doen staat: opkomende talenten een kans geven, de winnaars van de verkiezingen belonen en tegelijk niet op de lange tenen trappen van de zwaarge…

Lees meer »

“Bloemen en kransen vlogen in het rond”: vrijgezellen vandaliseren straat in Poperinge waar ze overnachten

In de Poperingse binnenstad vlogen ’s nachts bloemen en kransen in het rond. Dronken twintigers op vrijgezellenweekend trokken een spoor van vernieling door de straat waar ze overnachtten. “We verwachten dat die gasten ons vergoeden, anders krijgt dit een gerechtelijk staartje.”
The post “Bloemen en kransen vlogen in het rond”: vrijgezellen vandaliseren straat in Poperinge waar ze overnachten appeared

Lees meer »

Zelf bloemen plukken bij ‘Poppies Plukgeluk’ in Oostvleteren: “Ik wil gerust helpen bij het maken van een boeket”

Onlangs werd een splinternieuwe bloemenpluktuin geopend in de Spaarwegel, een klein zijstraatje van de N8, rechtover oc de Sceure. ‘Poppies Plukgeluk’ is een kleinschalige bloemenboerderij waar op het ritme van de seizoenen duurzaam geteelde snijbloemen gekweekt worden.
The post Zelf bloemen plukken bij ‘Poppies Plukgeluk’ in Oostvleteren: “Ik wil gerust helpen bij het maken van een boeket” appeared first

Lees meer »

Francesco Vanderjeugd (Open VLD) kondigt afscheid aan als burgemeester na heisa rond zelfgemaakt seksfilmpje

Francesco Vanderjeugd (Open VLD) heeft zonet in een Facebook live aangekondigd dat hij zich niet meer verkiesbaar opstelt bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. De burgemeester van Staden kwam deze week in het oog van de storm terecht nadat bekend raakte dat hij tijdens een partij-evenement een zelfgemaakt seksueel filmpje heeft getoond aan enkele jongeren. Hij verrast met zijn afscheid.

Lees meer »

Veerdienst Schellebelle wordt opnieuw opgestart

Vanaf zaterdag 13 juli zal de veerdienst in Schellebelle, een deelgemeente van Wichelen, geleidelijk opnieuw uitvaren. De zoektocht naar een nieuwe definitieve uitbater voor de verbinding viel begin juni stil door juridische problemen. Daarom kon de veerdienst niet meer worden gegarandeerd. Nu is er dus een tijdelijke oplossing. Dat bevestigt het agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust (MDK).

Lees meer »

“Eén ding is zeker: de Nationale Loterij is nog niet meteen uit de problemen”: expert over de leiderschapscursus die CEO Jannie Haek moet volgen

De raad van bestuur heeft beslist: Jannie Haek (59) blijft op post. Wel moet de fel gecontesteerde CEO van de Nationale Loterij een leiderschapscursus volgen – zoals HLN vorige week al berichtte. De vakbonden reageren meewarig. Hebben ze gelijk dat een oude vos zijn streken niet verleert? Of kan Haek na dertig jaar in leidinggevende functies alsnog veranderen? Jesse Segers,

Lees meer »