Baby omgekomen door noodweer: had gemeente dit kunnen vermijden? “Hevige rukwinden doken eerder op dan verwacht”

Ukkels burgemeester Boris Dilliès (MR) reageert aangeslagen nadat een baby er omkwam in een park tijdens het noodweer. Maar had het drama vermeden kunnen worden? “We hebben de ons opgelegde instructies gerespecteerd. Alleen was het noodweer eerder dan verwacht.”

 

Meer krantenkoppen in België

Hoe ‘Jasper The Master’ de knop omdraaide: “Jasper mocht zich niet langer blindstaren op wie er niet was, maar op de mensen die er wel zijn”

Twee ritzeges, dan is de Tour geslaagd voor Alpecin-Deceuninck. Toch? Sportief manager Christoph Roodhoof: “De gemiste kansen zijn wel weg. Dat kan je toch ook niet ontkennen?” Om in Pau een nieuwe gemiste kans te vermijden, greep hij in. “Voor de start heb ik een goed gesprek gehad met Jasper. Niet negatief, maar met Jasper mag je de dingen niet

Lees meer »

Vedastuskaarters vieren hun kampioenen

In OC Rookop in Reningelst hielden de Vedastuskaarters tijdens een gezellig samenzijn hun kampioenenviering. Michiel Verdonck veroverde het voorbije seizoen de titel bij de heren. Bij de dames kroonde Christel Dubois zich tot kampioene.
The post Vedastuskaarters vieren hun kampioenen appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK – Na Gloria verlaat ook Guido het beroemde zeearendnest, buurt knutselt kuiken in elkaar: “We eren wijlen cafébazin Madeleine”

Na Gloria heeft nu ook Guido het beroemde zeearendnest van De Blankaart verlaten, net voor de babyborrel van zondag. De buurt zorgt ervoor dat meter Maaike Cafmeyer en peter Wim Willaert kunnen toosten bij Madeleine. “Dit geknutseld kuiken is een eerbetoon aan onze overleden cafébazin.”
The post KIJK – Na Gloria verlaat ook Guido het beroemde zeearendnest, buurt knutselt

Lees meer »