AI kan eet- en drinkbuien voorspellen bij wie stoornis heeft

14:52 Onderzoek van de KU Leuven en de University of California, Berkeley biedt nieuwe inzichten op de omstandigheden die eet- en drinkbuien veroorzaken bij mensen met een eet- of alcoholstoornis. Een voors… 

Meer krantenkoppen in België

Arm in arm met Vinicius Junior: Kevin De Bruyne ontmoet dj Calvin Harris op Ibiza, waar Courtois z’n trouwfeest ‘herbeleeft’

De Rode Duivels laten de EK-uitschakeling niet aan hun hart komen. Na Koen Casteels, Arthur Theate, Leandro Trossard, Aster Vranckx en kersvers Sporting Lissabon-verdediger Zeno Debast, bracht nu ook Kevin De Bruyne een bezoek aan Ushuaïa, de befaamde openluchtclub op Ibiza. Thibaut Courtois ging er donderdagavond eveneens feesten en herbeleefde er zelfs een beetje z’n trouwfeest.

Lees meer »

Vrouwelijke diakens niet op tafel van bisschoppensynode

Het vrouwelijk diaconaat ligt niet op de tafel van de tweede sessie van de bisschoppensynode, die van 2 tot 27 oktober in Rome wordt gehouden, omdat het in een uitzichtloos welles-nietes zou uitmonden. Dat blijkt uit een werkdocument dat het Vaticaan dinsdag heeft gepubliceerd.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. VN-Veiligheidsraad buigt zich over raketaanval op kinderziekenhuis – China en Wit-Rusland houden oefeningen in buurt van Poolse grens

De VN-Veiligheidsraad buigt zich vandaag over de Russische raketaanval gisteren op het kinderziekenhuis Ochmatdyt in de Oekraïense hoofdstad Kiev. Rusland ontkent verantwoordelijk te zijn voor de aanval, maar de Oekraïense veiligheidsdiensten melden bewijzen te hebben gevonden dat de aanval is uitgevoerd met een door Rusland gebruikte strategische Ch-101-kruisraket, waarvan fragmenten teruggevonden zijn. Intussen houden Wit-Rusland en China militaire oefeningen op

Lees meer »

LIVE SPANJE-FRANKRIJK. Hoe vangt Spanje vele afwezigheden op voor de kraker? Dit zijn de vermoedelijke opstellingen

La Roja versus Les Bleus. In München strijden Spanje en Frankrijk vanavond om het eerste finaleticket op het EK voetbal. De Spanjaarden verschijnen wel gehavend aan de start: ze missen Pedri met een knieblessure en verdedigers Carvajal en Le Normand zijn geschorst. Frankrijk treedt wel op volle sterkte aan. Wie plaatst zich voor de eindstrijd in Berlijn?

Lees meer »

Collega komt met hoofd in bagagetrolley vast te zitten en moet gered worden door brandweer: “Ze was iets te nieuwsgierig”

De Amerikaanse Caitlin McCoy uit South Carolina heeft eens goed kunnen lachen met haar collega. De twee vervoerden enkele dozen op een bagagetrolley, toen de vrouw voorstelde om iets gek te doen. “Ze wilde testen of ze haar hoofd tussen de metalen staven van de kar kon steken”, vertelt Caitlin. “Maar ze kwam vast te zitten.” Caitlin moest uiteindelijk de

Lees meer »