3 vrouwen doodgeschoten met kruisboog in Verenigd Koninkrijk, politie houdt klopjacht naar verdachte

In het graafschap Hertfordshire, in het Verenigd Koninkrijk, is de politie op zoek naar de 26-jarige Kyle Clifford. Hij wordt ervan verdacht 3 vrouwen te hebben doodgeschoten met een kruisboog. De feiten vonden gisterenavond plaats, maar van Clifford is nog geen spoor. De politie denkt dat hij nog steeds gewapend rondloopt. 

Meer krantenkoppen in België

Gigantische taart, vuurwerk en peperdure cadeaus: petekind van prins Laurent viert 21ste verjaardag in grote luxe

Omringd door een stapel cadeaus van de duurste merken, vierde prinses Carolina van Bourbon-Sicilië haar 21ste verjaardag. De feestlocatie was Porto Cervo, Sardinië, waar de prinses talrijke familieleden en vrienden uitnodigde om deel te nemen aan het extravagante evenement. Onder de Italiaanse zon blies het petekind van prins Laurent (60) de kaarsjes uit op een gigantische taart en danste ze

Lees meer »

Kinderboerderij De Lenspolder neemt deel aan de nieuwe Kustsafari

Zes bezoekerscentra aan de kust slaan de handen in elkaar voor een nieuwe editie van de Kustsafari. Een kustranger neemt deelnemers, te voet of met de fiets, mee langs verborgen natuurparels op zoek naar opmerkelijke dieren, planten en bunkers. De Kustsafari is een initiatief van provincie West-Vlaanderen in samenwerking met Westtoer en de deelnemende bezoekerscentra.
The post Kinderboerderij De

Lees meer »

Opnieuw brand bij camperbedrijf Vanderer in Ruiselede

Nog geen maand nadat een nachtelijke brand zware schade toebracht aan camperbedrijf Vanderer in de Industriestraat in Ruiselede werd de brandweer woensdag opnieuw opgeroepen voor een brand in het bedrijf.
The post Opnieuw brand bij camperbedrijf Vanderer in Ruiselede appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dan toch geen Nederland op EK-finale: Engeland wint halve finale met 1-2 

Engeland heeft Nederland met 1-2 verslagen en plaatst zich zo voor de finale van het EK voetbal. Ollie Watkins kon voor Engeland in de laatste minuut de beslissende goal maken. Op zondag zal de EK-finale dus uitgevochten worden tussen Engeland en Spanje, dat gisteren Frankrijk heeft verslagen met 2-1. Lees er alles over bij onze collega’s van Sporza.

Lees meer »

Beruchte klimaatactivist probeert zich vast te lijmen in Sporza-studio tijdens uitzending van het EK voetbal

De beruchte klimaatactivist Wouter Mouton heeft weer toegeslagen. Tijdens de live-uitzending van Sporza over de EK-match Nederland – Engeland probeerde hij zich vast te lijmen aan de presentatietafel tijdens de voorbeschouwing van Imke Courtois en co. Volgens Mouton was het niet alleen een actie voor het klimaat, maar ook tegen de VRT. “De VRT stelt niet de juiste prioriteiten in

Lees meer »

Honderden mensen in tranen tijdens afscheid van Délano (1), die verdronk in tuin: “Je was een lachebekje en het zonnetje in huis”

Honderden mensen namen woensdagmiddag afscheid van de kleine Délano. De jongen had eind juli twee jaar moeten worden, tot begin juli het noodlot toesloeg en hij verdronk in een zwembad in de tuin. Niemand hield het droog tijdens de plechtigheid. “De dag dat ik jou voor het eerst in mijn armen sloot, was ik op slag verliefd”, klonk het bij

Lees meer »

Elisabeth Degryse wordt minister-president Franse gemeenschap

Elisabeth Degryse wordt de nieuwe minister-president van de Franse gemeenschap. Ze krijgt er een zware portefeuille bij, want ze krijgt ook onder meer Begroting, Gezondheid, Cultuur en Internationale Relaties als bevoegdheden. Dat heeft voorzitter Maxime Prévot van Les Engagés zondag bekendgemaakt.

Lees meer »

Baby die stierf in wagen in Rotterdam was van Vlaams-Nederlands koppel: papa vergat zijn kind op de achterbank

De baby die maandagnamiddag in een wagen in Rotterdam werd gevonden en later overleed, werd allicht door zijn papa vergeten op de achterbank. De auto stond geparkeerd bij het bedrijf van de 33-jarige man. Het gestorven kindje is het zoontje van een Vlaams-Nederlands koppel, dat zijn tijd verdeelt tussen Rotterdam en Gent. Dit is wat we nu allemaal weten over

Lees meer »