Stortregen zet stadion in mum van tijd onder water, maar optreden van Coldplay gaat gewoon door

55.000 fans van Coldplay zakten zaterdag af naar het Groupama Stadium in het Franse Lyon om de Britse band aan het werk te zien. Maar voor dat optreden begon, werd het publiek getrakteerd op een “douche”: hevige stortregens zetten het stadion in een mum van tijd onder water.

 

Meer krantenkoppen in België

“Nog een ritzege zou mooi zijn”: Evenepoel zag zichzelf een van beste klimprestaties ooit leveren, maar blijft gefocust

Remco Evenepoel (24) heeft zich op de tweede rustdag van de Tour de France opmerkelijk ontspannen getoond. Na een herstelritje met zijn ploeg nam hij de tijd voor een interview met VTM NIEUWS-journalist Stijn Vlaeminck. De kopman van Soudal Quick-Step, momenteel derde in het algemeen klassement, sprak openhartig over zijn geleverde prestaties en blikte met duidelijk vertrouwen vooruit naar de

Lees meer »

Nacht in de cel, vandaag ondervraagd: man die Vingegaard en Pogacar hinderde met zak chips werd “5 minuten later” al aangehouden

Het leek in de laatste kilometers van de veertiende etappe in de Tour de France soms wel een gekkenhuis op de slotklim Pla d’Adet. Al volgde er op twee kilometer van de meet een dieptepunt. Een ‘fan’, die totaal geen oog had voor de koers, gooide in volle finale een zak chips naar Tadej Pogacar en Jonas Vingegaard. De “dronken”

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Ze hebben véél te vertellen als ze op kamp zijn. Maar de tijd is er niet altijd voor een uitgebreid verslag.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Mark Gillis mag dienst intensieve zorgen nog niet verlaten: “Hij is enorm verward en met tijden angstig”

Mark Gillis (28) ontwaakte vorige week dan wel uit zijn kunstmatige coma, maar het ‘Massa is kassa’-gezicht heeft duidelijk nog een lange weg te gaan. In een persverklaring laat Marks familie weten dat hij de dienst intensieve zorgen voorlopig nog niet mag verlaten. Op mentaal vlak gaat het namelijk absoluut niet goed met de zoon van miljonair Peter Gillis.

Lees meer »

‘Magic in the sky’ mag best wat kosten: wij vlogen mee met de eerste Tomorrowland ‘party flight’ van Ibiza naar Brussel

Terwijl vrijdag 19 juli in de Schorre in Boom de poorten van het eerste Tomorrowland-weekend opengaan, begon voor sommigen de pret woensdag al met een ‘party flight’ van Ibiza naar Brussel. Onze reporter stapte mee op het vliegtuig en stelde vast: een goede sfeer aan boord is honderd procent gegarandeerd, en daar willen reizigers een stevige som geld voor neertellen.

Lees meer »

Een finale getekend door tranen van Messi én chaos voor de match: Argentinië volgt zichzelf op als Copa América-winnaar

Van wanhoop naar glorie. Titelverdediger Argentinië volgt zichzelf op als winnaar van de Copa América. De Argentijnen zagen Lionel Messi na ruim een uur voetballen uitvallen met een enkelblessure, maar konden dankzij invaller Lautaro Martínez in de 112e minuut van de verlengingen Colombia alsnog verslaan. Na afloop heerst er veel commotie over de chaotische parktijken voor de wedstrijd, waardoor fans

Lees meer »