Rusland viseert VS na dodelijke aanval in Oekraïne

16:19 Volgens het Russische ministerie van Defensie zijn de Verenigde Staten verantwoordelijk voor een dodelijke raketaanval tegen de Krim. 

Meer krantenkoppen in België

Britse politie houdt klopjacht op man (26) na “gruwelijke” moord met kruisboog op echtgenote en twee dochters van BBC-presentator

De Britse politie houdt momenteel een grote klopjacht op een 26-jarige man die verdacht wordt van betrokkenheid bij de moord op drie vrouwen. Volgens de Britse openbare omroep ‘BBC’ gaat het om een deel van het gezin van een van haar presentatoren, John Hunt (58), meer bepaald zijn echtgenote Carol (61) en twee van zijn drie dochters, van 25 en

Lees meer »

Tomorrowland riskeert 2 miljoen euro boete omdat het weigert herbruikbare bekers te gebruiken

Tomorrowland riskeert een boete tot 2 miljoen euro omdat het festival ook tijdens deze editie met wegwerpbekers zal werken op het terrein. Nochtans zijn herbruikbare bekers sinds dit jaar ook voor grote festivals verplicht. Waarom houdt Tomorrowland dan toch vast aan de wegwerpvariant? Is het verschil in kostprijs tussen de twee dan zo groot? En doet Tomorrowland dan niks om

Lees meer »

Evenepoel over Vingegaard en Visma: “Soms komen ze wringen als wij in wiel van UAE zitten, maar ze kunnen zich ook verkijken”

Remco Evenepoel heeft op de rustdag teruggeblikt op zijn “prima” eerste Tour-week. De kopman van Soudal Quick-Step blijft voorlopig vasthouden aan z’n initiële doel om top-5 of in het beste geval het podium te halen en kwam in een interview met Stijn Vlaeminck ook nog eens terug op de kritiek die hij had op de manier waarop Visma-Lease a Bike

Lees meer »

De dag waarop je uit de familie-app van je ex stapt

Het is haast een ritueel: een nieuwe liefde komt niet alleen met een nieuwe schoonfamilie, maar ook met een nieuwe familie-app. Fijn en smooth. Dat voelde ook Charlotte De Cooman. Maar toen eindigde de relatie. En dat betekende ook het afscheid van de schoonfamilie-app.

Lees meer »

LIVE TOUR. Brengt de eerste Pyreneeënrit spektakel?

“De ware Tour begint nu”, zegt Michel Wuyts. Want de veertiende etappe is loodzwaar. In de eerste Pyreneeënrit moeten de renners over de Tourmalet, de Hourquette d’Ancizan en de slotklim de Pla d’Adet. Welke klassementsman voelt zich het beste in z’n sas?

Lees meer »