Ook de buitenlandse media loven de Rode Duivels: “Dit is het echte België. Sterk, snel en met veel kwaliteit”

 

Ook het buitenland zag dat het zaterdagavond al beter liep in vergelijking met de wedstrijd tegen Slovakije. Romelu Lukaku was opnieuw de pechvogel van de avond en dat zagen de buitenlandse analisten evenzeer.

 

Meer krantenkoppen in België

Meer dan 2.500 arrestaties na hevige studentenprotesten in Bangladesh

In het Aziatische land Bangladesh zijn al meer dan 2.500 mensen gearresteerd na hevige studentenprotesten. Er zouden ook al zeker 174 doden zijn gevallen. De herinvoering van oude quota voor overheidsjobs leidt al enkele weken tot onrust. Die quota zijn intussen geschrapt en de studentengroep heeft de straatprotesten voor 48 uur opgeschort.

Lees meer »

Elon Musk steekt de draak met wereldleiders en miljardairs met absurde AI-modeshow

Joe Biden in een rolstoel, Donald Trump in gevangenisplunje, Kamala Harris als ‘bikinibabe’, … Ze passeren allemaal de revue in een absurde video die Elon Musk maandag op X plaatste. Het gaat om een door AI-gegenereerde modeshow waarin wereldleiders en miljardairs op een catwalk wandelen in extravagante outfits. De beelden werden al tientallen miljoenen keer bekeken.

Lees meer »

Chaos in Engeland nadat kinderen met geweld naar opvangcentrum worden gebracht: relschoppers steken bus in brand en duwen politiewagens omver

In Harehills, een gebied dat in de Britse stad Leeds ligt, moest de politie donderdagnamiddag massaal uitrukken. In de stad waren verschillende rellen uitgebroken, nadat twee kinderen met geweld naar een opvangcentrum waren gebracht. Beelden tonen hoe mensen uit woede onder meer met stenen beginnen gooien, vuurwerk afschieten, een dubbeldekker in brand steken en een politiewagen omver duwen. De menigte

Lees meer »

Vijf donderdagen puur genieten van 30ste editie orgelconcerten

Donderdag 1 augustus start de 30ste editie van de orgelconcerten in de Sint-Pieterskerk van Oostkamp. Vijf donderdagen lang kun je luisteren naar verschillende orgelisten op het Pels-orgel of op het Van Eynde-orgel in de Sint-Pieterskerk.
The post Vijf donderdagen puur genieten van 30ste editie orgelconcerten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wat staat er te gebeuren als Joe Biden toch nog uit de verkiezingsrace stapt?

De kans dat de huidige president Biden uit de verkiezingsrace zal stappen wordt met de tijd groter. Verschillende Democratische zwaargewichten hebben zowel openbaar als privé al laten uitschijnen dat het tijd is voor de 81-jarige om er de brui aan te geven. De positieve coronatest lijkt daarbij een ‘elegante uitweg’. Maar wat gebeurt er als Biden effectief zijn kandidatuur loslaat?

Lees meer »

Moeten er strengere controles komen op elektrische fatbikes in ons land?

Niet alleen in Nederland, maar ook in ons land zie je elektrische fatbikes verschijnen in het straatbeeld. Anders dan bij een snorfiets klasse A geldt er geen minimumleeftijd. Er is geen verzekering nodig en je hoeft geen helm te dragen. Bovendien drijven – ondanks een verbod – heel wat jongeren hun fatbikes op, waardoor je sneller kan rijden dan de

Lees meer »

Hans en Elise zijn 60 jaar getrouwd

Het echtpaar Hans Van Roye (geboren in Brugge op 12 augustus 1942) en Elise Swimberghe (geboren in Brugge op 21 november 1943) uit de Pannenhuisstraat in Assebroek vierde op zondag 14 juli het diamanten huwelijksjubileum.
The post Hans en Elise zijn 60 jaar getrouwd appeared first on KW.be.

Lees meer »