LIVEBLOG ZWITSERLAND-DUITSLAND (21u). Bondscoach Nagelsmann behoudt vertrouwen in dezelfde elf, spits Embolo krijgt basisplaats

In hun laatste groepswedstrijd neemt gastland Duitsland het op tegen Zwitserland. Beide ploegen maken nog kans op de groepswinst. Wie sluit de groepsfase als eerste af? Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Moeder waakt aan zijde van twee zwaargewonde zonen na crash in Ardennen: “De jongste weet nog niet dat papa en broer er niet meer zijn”

Wat een fijne uitstap moest worden, is voor een Antwerps gezin uitgedraaid op een drama. Zaterdag botsten ze in het Waalse Sinsin met de wagen tegen een landbouwvoertuig. Vader en oudste zoon Mathias (12) waren op slag dood. Lukaz (5) en Kyalo (8), de twee andere zoons, raakten zwaargewond. “Ze keken ongelooflijk uit naar hun vakantie.”

Lees meer »

“Drie grote rondes winnen is realistisch”: Evenepoel toont zich ambitieus na sterke Tour, ook Dirk De Wolf gelooft dat hij “Pogacar kan kloppen”

Wint Remco Evenepoel op een dag de Tour de France? Zelf vindt hij het alleszins een “realistische droom” om ooit de drie grote rondes te winnen, zo blijkt uit beelden van Evenepoels speech op het feestje van Soudal Quick-Step zondagavond. Oud-wielrenner en analist Dirk De Wolf predikt geduld, maar gelooft er ook in. “Waarom zou Remco de Tour niet kunnen

Lees meer »

Waarom moesten 6 gasten van een Thais luxehotel dood, met giftige thee?

Eén hotelsuite, zes lijken en een tafel vol onaangeroerd eten. Op enkele lege kopjes thee na… Wat personeel en politie gisteren in het chique vijfsterrenhotel ‘Grand Hyatt Erawan’ in het Thaise Bangkok te zien kregen, lijkt zo weggeplukt uit een gruwelfilm. Maar zie: amper één etmaal later is de bizarre moordplot schijnbaar al helemaal ontrafeld. Eén van de zes blijkt

Lees meer »

Politie op zoek naar man die vrouw probeerde te verkrachten in Oostende: “Ze kreeg slagen en werd meegesleurd in slaapkamer”

Op zondag 23 juni tussen 4 en 5 uur ‘s ochtends trachtte een onbekende man een jonge vrouw te verkrachten in Oostende. De politie is nu op zoek naar alle mogelijke info rond deze feiten.
The post Politie op zoek naar man die vrouw probeerde te verkrachten in Oostende: “Ze kreeg slagen en werd meegesleurd in slaapkamer” appeared first

Lees meer »

LIVE WORLD MATCHPLAY. Van den Bergh-killer Humphries plaatst zich als eerste voor de finale, zo dadelijk Van Gerwen-Smith in andere halve finale

Op de World Matchplay darts staan vanavond de halve finales op het programma. Luke Humphries, de man die donderdag Dimitri Van den Bergh huiswaarts stuurde, neemt het in de eerste wedstrijd op tegen James Wade. Daarna is er de clash tussen Michael van Gerwen en Michael Smith. De wedstrijden zijn ook LIVE te bekijken op VTM 2 en VTM GO!

Lees meer »

Minstens 174 doden en ruim 2.500 arrestaties bij studentenprotesten in Bangladesh

In Bangladesh zijn al minstens 174 mensen omgekomen, onder wie verschillende politiemensen, en ruim 2.500 mensen gearresteerd bij het recente straatprotest, zo berekende het Franse persagentschap AFP. Jongeren komen in het Aziatische land al weken op straat om hun ongenoegen te uiten over de herinvoering van een systeem waarbij overheidsbanen worden gereserveerd voor bepaalde groepen.

Lees meer »