Een jaar na haar overlijden reist Romy (26) nog steeds de wereld rond: “Ze wou verder reizen en dat wilden we haar gunnen”

Dag op dag een jaar geleden kwam de 26-jarige Romy Styleman uit Kieldrecht om het leven bij een scooterongeval in Australië. Op haar begrafenis kregen de aanwezigen stickers om over de hele wereld te verspreiden. “Nu hangen die stickers overal ter wereld. We houden de tel niet meer bij, maar het zijn er al meer dan 900”, zegt haar zus Liesje (18). “Het troost ons dat er nog mensen aan haar denken. Het toont wat voor een mooi persoon Romy was.”

 

Meer krantenkoppen in België

Rusland stuurt gevechtsvliegtuigen voor Amerikaanse bommenwerpers boven Barentszzee

Rusland zegt zondag dat het gevechtsvliegtuigen heeft laten opstijgen om te verhinderen dat twee Amerikaanse strategische bommenwerpers de grens boven de Barentszzee zouden oversteken, in het noordpoolgebied. “Toen de Russische vliegtuigen naderden, corrigeerden de Amerikaanse strategische bommenwerpers hun traject, weg van de grens met Rusland”, zegt het Russische ministerie van Defensie.

Lees meer »

Vrouwen op het strand vliegen elkaar in de haren om… het beste zonnebedje

Twee vrouwen hebben het bont gemaakt op het strand van het Italiaanse Varcaturo dit weekend. Het duo wilde zonnebedjes dichtbij het water, maar dat lieten de badmeesters niet toe. Na een hevige discussie brak een gevecht uit waarbij de vrouwen de strandwacht aanvielen. “Ze trokken aan de haren en het gevecht duurde wel een halfuur”, aldus een getuige.

Lees meer »

Achter de schermen op Tomorrowland, bij het testlab voor in beslag genomen drugs: “141 stalen getest, vooral XTC, cocaïne en ketamine”

Nieuw in de backstage van Tomorrowland: een testlab van het Nationaal Instituut voor Criminalistiek en Criminologie (NICC). Alle in beslag genomen drugs tijdens het festival worden er getest op hun samenstelling: 141 stalen al op vrijdag. “Vooral stimulerende middelen, zoals XTC, cocaïne en ketamine, maar ook cannabis”, zegt het NICC aan VRT NWS. “Voorlopig hebben we festivalgangers nog niet rechtstreeks

Lees meer »

Vermoedelijk inbrekersduo gearresteerd na wilde achtervolging die eindigt in Roeselare, verdachten negeerden zelfs een waarschuwingsschot

De politie van zone Midow raakte zaterdagnacht betrokken bij een wilde achtervolging doorheen Ingelmunster, Ardooie en Roeselare toen een bestelwagen een controle wou ontlopen. De verdachten negeerden zelfs een waarschuwingsschot, maar konden uiteindelijk ingerekend worden.
The post Vermoedelijk inbrekersduo gearresteerd na wilde achtervolging die eindigt in Roeselare, verdachten negeerden zelfs een waarschuwingsschot appeared first on KW.be.

Lees meer »

Union treft Rangers, Slavia Praag, Lille of Salzburg in derde voorronde Champions League, ook Cercle en Gent gaan maandag in de trommel

Union gaat maandag de bokalen in voor de loting van de derde voorronde van de Champions League. De Belgische vicekampioen en bekerwinnaar is geen reekshoofd in het niet-kampioenenspoor. Ook Cercle Brugge en AA Gent kennen dan hun mogelijke tegenstander in de derde voorronde van respectievelijk de Europa League en de Conference Leauge.

Lees meer »

Internationaal schaaktornooi Brugse Meesters pakt uit met Herr Seele

In Brugge heeft van zaterdag 10 tot en met vrijdag 16 augustus opnieuw het internationaal schaaktornooi Brugse Meesters plaats. Met het Sint-Lodewijkscollege in Sint-Andries als nieuwe locatie. Het gaat om de tiende editie en kunstenaar Herr Seele zet dit jubileum luister bij.
The post Internationaal schaaktornooi Brugse Meesters pakt uit met Herr Seele appeared first on KW.be.

Lees meer »

Trump belooft “Republikeinse vloedgolf” op eerste campagnerally na aanslag: “Democraten hebben geen idee wie hun kandidaat is”

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump heeft in de Verenigde Staten opnieuw een campagnebijeenkomst bijgewoond, 1 week na de aanslag waarbij hij lichtgewond raakte. Ook zijn kersverse running mate J.D. Vance was er voor het eerst bij. Op de rally zei Trump dat hij een kogel trotseerde voor de democratie, en hij had ook kritiek op de veiligheidsdiensten.

Lees meer »