Terwijl hun kinderen ‘risicovol spelen’, leren deze ouders hun angst loslaten: “Ik moest mezelf overtuigen hem niet overal te volgen”

Rollen, klimmen, glijden, lopen, draaien en springen. Het gaat ferm achteruit met de motoriek van onze kinderen, maar in Hal 5 in Kessel-Lo wordt er absoluut wél genoeg bewogen. Gillende kleuters en peuters banen zich er een weg door een bewegingslandschap met balken, blokken en ladders. “Vallen of een beetje pijn doen, dat hoort erbij.”

 

Meer krantenkoppen in België

Man wandelt op zijn dooie gemak met hond langs gesloten slagbomen aan overweg in Wervik terwijl trein er stilstaat aan perron

Dinsdag om 11.30 uur waren verschillende wachtende mensen er getuige van hoe een man, met zijn hond, op zijn dooie gemak langs de gesloten slagbomen aan de overweg in de Molenstraat in Wervik wandelde. Op dat moment stond de trein richting Ieper stil aan het perron. De machinist toeterde.
The post Man wandelt op zijn dooie gemak met hond

Lees meer »

Waarom de coming-out van Ralf Schumacher zoveel reactie losmaakt

Met een romantische Instagram-post maakte Ralf Schumacher, de jongere broer van F1-icoon Michael, maandag bekend dat hij een vriend heeft. Een nieuwtje dat veel Duitsers heeft verrast, onder meer omdat Ralf Schumacher eerder dertien jaar lang getrouwd was met een vrouw. Al zeggen de reacties ook veel over de sportwereld.

Lees meer »

Beelden tonen moment waarop veiligheidsdienst schutter neerschiet

Op beelden op sociale media is te zien hoe de schutter die Donald Trump wou neerschieten, zelf wordt neergeschoten door de politie. Dat terwijl grote paniek te horen is bij het publiek. De man schoot acht keer naar de voormalige president, vanop een dak op een afstand van ongeveer 130 meter. Daarbij is een persoon in het publiek omgekomen, twee

Lees meer »

PROMOJAGERS SUPERTIP. Albert Heijn geeft flinke kortingen op Cornetto’s, Calippo’s en Magnums

Opnieuw tropische temperaturen vandaag en wat is er dan heerlijker dan jezelf trakteren op een ijsje? Voor de liefhebbers pakt Albert Heijn uit met 40 procent korting op Magnums, Cornetto’s en Calippo’s van Ola, met dank aan de Bonusknallers van de warenhuisketen. Gunther Devisch van Promojagers België maakt er zijn wekelijkse supertip van voor de lezers van HLN.

Lees meer »