PORTRET. “Ze schoren mijn hoofd kaal en spuwden op mij”: het turbulente parcours van Limp Bizkit-zanger Fred Durst

“Zo vreselijk Sean Paul was in 2022, zo erg waren Fred en de zijnen in 2023.” Fred Durst (53), die zaterdag verwacht wordt op Graspop Metal Meeting, maakte vorig jaar geen goede indruk op Pukkelpop. De Limp Bizkit-frontman gaf er net niet het meest bizarre optreden uit z’n carrière. Al hoeft dat niet te verwonderen, want Durst, die zelfs voor vijf jaar verbannen werd uit Oekraïne, heeft niet bepaald een goede reputatie. “Zelfs mijn stiefvader kon mij niet uitstaan.” 

Meer krantenkoppen in België

Joe Jonas komt met eerste soloalbum in 13 jaar

Joe Jonas brengt op 18 oktober zijn nieuwe soloalbum ‘Music For People Who Believe In Love’ uit. Dat kondigde de zanger aan op Instagram. Het is zijn eerste soloplaat sinds 2011. Op vrijdag 19 juli komt alvast de eerste single uit, ‘Work It Out’.

Lees meer »

44-jarige man springt in de Leie, zoekactie nog altijd aan de gang: drie duikteams, boot en zelfs helikopter ingezet

De hulpdiensten kregen rond 16.45 uur woensdagavond de melding binnen over een drenkeling in de Leie langs de Vrijdomskaai in Harelbeke. De brandweer was snel aanwezig, de kazerne bevindt zich op een paar honderd meter van waar de man gesprongen zou zijn. “Volgens onze info is de man wel degelijk gesprongen en sindsdien niet meer terug gezien”, zegt de woordvoerder

Lees meer »

Belgen zitten al voor derde dag op rij vast op luchthaven in Palermo, maar verlossing nabij: “Vandaag vertrekt vlucht richting Brussel”

Verschillende luchtvaartmaatschappijen ondervonden hinder door de storing van vrijdag die werd veroorzaakt door de mislukte software-update van het cybersecuritybedrijf CrowdStrike. Ongeveer 170 Belgische passagiers zitten voor de derde dag op rij vast op de luchthaven van Palermo. De reizigers zouden vandaag terug kunnen vliegen richting Brussel.

Lees meer »

LIVE WORLD MATCHPLAY. Van Gerwen en Humphries houden elkaar in evenwicht in openingslegs

De World Matchplay kent vanavond zijn ontknoping. Bij de mannen mogen toppers Michael van Gerwen en Luke Humphries strijden om de felbegeerde titel. De Nederlander kreeg in de halve finale Michael Smith klein, de Engelse wereldkampioen won van zijn landgenoot James Wade. Bij de vrouwen heeft Beau Greaves de titel gegrepen na een dominante prestatie tegen Fallon Sherrock. De wedstrijden

Lees meer »

Koning Filip roept op tot “hoogdringende” aanpak van begrotingstekort

Koning Filip ziet na de recente federale verkiezingen mogelijkheden voor politieke partijen en regio’s om toenadering tot elkaar te zoeken. Dat zegt hij in zijn jaarlijkse tv-toespraak naar aanleiding van de nationale feestdag. Nu België op het “Europees strafbankje” zit en onder financieel toezicht staat vanwege buitensporig begrotingstekort, roept Filip ook op dat probleem “hoogdringend” aan te pakken.

Lees meer »

Genk mag geen grond verkopen aan basisschool en moskee in Sledderlo

De stad Genk wil overleggen met het Agentschap voor Natuur en Bos (ANB) over de verkoop van gronden aan de moskee Yunus Emre en de basisschool Mickey Mouse – De Sleutel in Sledderlo. Het agentschap heeft de machtiging hiervoor geweigerd, omdat er sprake is van een terrein waar waardevolle bomen op staan. Door die weigering kan de verkoop voorlopig niet

Lees meer »

Ook magistraten en politiemedewerkers benaderd door ‘Eveline’, parket wil de man vervolgen voor afpersing, belaging en voyeurisme 

De oplichter die zich voordeed als ‘Eveline’, en zo naaktfoto’s van BV’s kon krijgen, heeft ook politiemensen en magistraten benaderd. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. De man deed op sociale media alsof hij een jonge vrouw was, en zocht contact met allerlei mannen om hen naaktfoto’s te laten sturen. Nadat de man eind vorig jaar voor de 2e keer vrij

Lees meer »

Na jaren vechten voor haar carrière, verkiest Margot Robbie het gezinsleven: “Eenmaal ik een kind heb, is dat prioriteit”

Ze gaf jarenlang haar carrière voorrang, maar nu kiest Margot Robbie (34) volop voor haar gezinsgeluk. De ‘Barbie’-actrice is namelijk in verwachting van haar eerste kindje met echtgenoot Tom Ackerley (34). Een voormalige huisgenoot, die zich ontpopte tot de liefde van haar leven. “Het was dramatisch toen iedereen erachter kwam … Alsof de hel losbarstte.”

Lees meer »