“Nozems, vechtersbazen en satanisten? Nee, metalheads zijn echt heel aardig”: onze showbizz-reporter (63) maakt kennis met Graspop

Als boomer en kleinkunstliefhebber voor het eerst ontdekken hoe Graspop in Dessel de grond laat daveren? Onze reporter Hans Luyten (63) ging de challenge aan. Onze senior van de showbizz-redactie waagde zich ver buiten zijn comfortzone en trok met open mind maar ook met oordopjes naar de moshpits en muur van decibels op het grootste hardrock- en metalfestival van de Benelux. Maakte hij veel nieuwe vrienden en is headbangen zijn tweede natuur geworden? Rockfotograaf Joel Hoylaerts volgde verbijsterd zijn spoor. 

Meer krantenkoppen in België

Eline start bloemenplukweide in Beernem: “Ik ben een bezige bij”

Een van de weilanden in Smallemate in Beernem staat sinds enkele weken bomvol kleurrijke bloemen. Eline Vanneste (36) heeft er een bloemenplukweide aangelegd. Iedereen die dat wil, kan er bloemen zelf afknippen en zelfstandig afrekenen. “En dat op de weide waar mijn grootvader ooit mais kweekte”, vertelt Eline.
The post Eline start bloemenplukweide in Beernem: “Ik ben een bezige

Lees meer »

Dan toch geen Nederland op EK-finale: Engeland wint halve finale met 1-2 

Engeland heeft Nederland met 1-2 verslagen en plaatst zich zo voor de finale van het EK voetbal. Ollie Watkins kon voor Engeland in de laatste minuut de beslissende goal maken. Op zondag zal de EK-finale dus uitgevochten worden tussen Engeland en Spanje, dat gisteren Frankrijk heeft verslagen met 2-1. Lees er alles over bij onze collega’s van Sporza.

Lees meer »

Mia Vanneste verlaat secretariaat Mandelbloesem

Het einde van elk schooljaar gaat vaak gepaard met enkele afscheidsfeestjes van enkele verdienstelijke mensen die zorgden voor een geolied team. Bij basisschool Mandelbloesem in Oostrozebeke is dit niet anders. Schoolhoofd Ilse Vervaeck ziet alweer een paar sterkhouders vertrekken die ze het liefst in haar team wou houden, maar er is nu eenmaal een tijd van komen en gaan. Voor

Lees meer »