‘Nonkels’-acteur Rik Verheye over Knokse vooroordelen | ‘Lang gezegd dat ik van Brugge was’

07:00 De zaterdag van acteur en Knokkenaar Rik Verheye: het Eenzame-Hartenbureau vanop een bankje, de namen van zware misdadigers raden en negentig minuten afzien. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE SPANJE-FRANKRIJK. Tijd tikt voor Les Bleus: dwingen ze nog verlengingen af, of trekt Spanje het over de streep richting EK-finale?

La Roja versus Les Bleus. In München strijden Spanje en Frankrijk momenteel om het eerste finaleticket op het EK voetbal. Wie wint de kraker in de Allianz Arena? Het staat op dit moment 2-1. De Fransen kwamen op voorsprong, maar eerst een prachtgoal van Yamal en nadien Olmo zorgden voor de ommekeer. Wat gebeurt er nog in de tweede helft?

Lees meer »

Dartsclub ’t Hoekske uit Koekelare viert de kampioenen

Voor het tweede jaar op rij is Geert Seru kampioen bij de heren in de dartsclub van café ’t Hoekske. Met maar liefst 139 punten liet hij de concurrentie ver achter zich. Alan Preem en Thomas Vanoverbeke eindigden op de tweede en derde plaats. Pascal De Laere gooide de meeste 180’s, namelijk 7, terwijl de
The post Dartsclub ’t

Lees meer »