‘Moeder en seks in één zin uitspreken ligt moeilijk’: 11 topverhalen van de voorbije week

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

We zien de stichtende broers Beers nóóit, maar Dimitri Vegas & Like Mike bedanken ze live vanop de mainstage: “20 jaar Tomorrowland dankzij jullie”

“Steek jullie lichtjes in de lucht, speciaal voor Michiel en Manu. Enkel door hen kunnen wij vandaag vieren, enkel door hen is er Tomorrowland.” Een dankwoord van de broers Thivaios aan de stichtende broers Beers, live vanop de mainstage als afsluiter van dag twee. Een verdiend gloriemoment, onthaald op luid applaus en tonnen vuurwerk. “En dan nu: let’s get fucked

Lees meer »

Belgische werknemers vandaag ‘bevrijd’ van belastingen

De Belgische werknemers vieren maandag ‘Tax Liberation Day’, de dag van het jaar vanaf wanneer ze in theorie niet langer belastingen betalen en dus voor eigen rekening beginnen te werken. Dat blijkt uit een studie van de economische denktank Molinari in samenwerking met adviesbureau EY.

Lees meer »

Bij één op de tien ongevallen is er alcohol in het spel, en vaak is het véél: “Voor de meeste mensen is dit percentage dodelijk”

Bij één op de tien ongevallen in België was minstens één van de betrokken bestuurders onder invloed van alcohol. En meestal gaat het om véél drank. “Zulke promillages zijn voor de meeste mensen dodelijk.” In de provincie Antwerpen gebeuren de minste ongevallen met dronken bestuurders. De chauffeur met het meeste alcohol in het bloed werd wel in onze provincie betrapt.

Lees meer »