Man omgekomen bij woningbrand in Niel

Bij een zware woningbrand in Niel is een man overleden. 3 andere slachtoffers werden met rookintoxicatie naar het ziekenhuis overgebracht. Het is nog niet duidelijk hoe de brand kon ontstaan. 

Meer krantenkoppen in België

Baanwielrenster Julie Nicolaes uit Maasmechelen 6 dagen voor de Olympische Spelen: “Ik wil er keihard met mijn fiets rijden”

Zes dagen voor de start van de Olympische Spelen stelden de Belgische teams voor het baanwielrennen, BMX, de Olympische wegkoers en het mountainbiken hun deuren open voor de pers. De laatste voorbereidingen worden onder meer getroffen in de Velodroom in Heusden-Zolder. Met Jens Schuermans, Julie Nicolaes en Robbe Ghys gaan ook 3 Limburgers mee met Team Belgian Cycling.

Lees meer »

LIVE VERKIEZINGEN VS. Biden stapt uit presidentsrace

Op 5 november trekken de Amerikanen voor de zestigste keer naar de stembus voor de presidentsverkiezing. Houdt huidige president Joe Biden de strijd vol tot november en gooien de rechtszaken nog roet in het eten voor Donald Trump? Volg de aanloop naar deze verkiezingen met wereldwijde impact in onze liveblog.

Lees meer »

Hoe driedaagse onder scoutsvrienden eindigde in nachtmerrie: “Niet de eerste keer dat hier iemand verdrinkt”

De 25-jarige Daan uit Leuven verdronk gisteren in het meer van Vielsalm, in de provincie Luxemburg, toen hij daar na een feestje naar huis wilde keren. “Ik weet niet of ze veel of weinig gedronken hadden, maar dan is dat water dubbel zo gevaarlijk”, vertelt boer Erwin die zijn kampterrein aan de scouts verhuurde. Reconstructie van wat een plezierige driedaagse

Lees meer »

Tweedejaarsnieuweling Wolf Van Steenlandt hoopt op z’n verjaardag mooie prijs te rijden: “Niet enkel spurter”

Tweedejaarsnieuweling Wolf Van Steenlandt uit Ieper leert zichzelf beter kennen. Hij leek te evolueren in de richting van een degelijke sprinter, maar blijkt nu ook bergop zijn mannetje te staan. Zoals blijkt uit de 7 Hills Challenge.
The post Tweedejaarsnieuweling Wolf Van Steenlandt hoopt op z’n verjaardag mooie prijs te rijden: “Niet enkel spurter” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Britse politie slaat alarm over toenemend geweld tegen vrouwen

In Engeland en Wales worden dagelijks gemiddeld 3.000 meisjes en vrouwen het slachtoffer van geweld. De Britse politie slaat alarm en heeft het over een “nationale noodtoestand”. Ze wijst met een beschuldigende vinger naar influencers zoals Andrew Tate die vrouwenhaat propageren en Britse jongeren negatief beïnvloeden.

Lees meer »