KIJK. Steel Panther zorgt voor “wereldrecord aantal blote borsten” op Graspop

Te woke? Dan blijf je beter weg bij de concerten van Steel Panther. De Amerikaanse hair metalgroep, die recht uit een teletijdmachine uit de jaren 80 lijken te stappen, bezingen niks anders dan de geneugten van seks. En dat inspireerde heel wat vrouwen op de Stenehei om hun boezem te ontbloten. “Help ons met het wereldrecord aantal blote borsten op podium”, stookt gitarist Satchel vrouwelijke festivalgangers aan. En zo gaf het publiek hun ogen stevig de kost. 

Meer krantenkoppen in België

De Amerikaanse democratie werkt niet meer

De aanslag op de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump moet door iedereen worden veroordeeld. Het is een aanslag op de Amerikaanse democratie. Daar mag wel worden bij gezegd dat die Amerikaanse democratie in armoede verkeert.

Lees meer »

Nathan wint Mister World Belgium en slaat terug naar pesters op school: “Van uitlachen tot serieuze kopstoot, het ging ver”

Met een duwtje in de rug van Karen Damen durfde Nathan de Schepper (21) uit Oudenaarde werk van z’n modellencarrière. Niet zonder succes, want hij mag ons land vertegenwoordigen op de verkiezing van Mister World. Hij werd uitgeroepen tot ‘de mooiste man van het land’. “Ik heb al drie jaar ervaring als model en mogelijk hebben ook mijn charismatische looks

Lees meer »

Beelden tonen hoe mensen in ziekenhuis reageerden toen gewonde Donald Trump aankwam

In het Butler Memorial Hospital in het Amerikaanse Pennsylvania was het alle hens aan dek op zaterdag 13 juli. De gewonde voormalig president Donald Trump werd binnengevoerd nadat hij een moordpoging overleefde tijdens zijn campagne. Rick Foerster, die dat moment toevallig in het ziekenhuis was, filmde het gebeuren. “Oh, hij kan wandelen! Dank je Jezus”, klonk het opgelucht.

Lees meer »

Bart Goegebeur en Galey Deslypere over hun gedeelde liefde: “Je kan je uitleven en je creëert zelfvertrouwen met jiujitsu”

Bart Goegebeur is actief in Gracie Jiu Jitsu in Oostende, waar hij zich toelegt op de discipline Braziliaanse Jiu Jitsu. Met brons op het voorbije EK trekt hij dit jaar naar het WK, met hopelijk een deelname aan de World Games. Zijn partner Galey Deslypere beoefent eveneens de sport en begon binnen de club met Ladies Only, waarbij een avond

Lees meer »

“Bloemen en kransen vlogen in het rond”: vrijgezellen vandaliseren straat in Poperinge waar ze overnachten

In de Poperingse binnenstad vlogen ’s nachts bloemen en kransen in het rond. Dronken twintigers op vrijgezellenweekend trokken een spoor van vernieling door de straat waar ze overnachtten. “We verwachten dat die gasten ons vergoeden, anders krijgt dit een gerechtelijk staartje.”
The post “Bloemen en kransen vlogen in het rond”: vrijgezellen vandaliseren straat in Poperinge waar ze overnachten appeared

Lees meer »

Buitenlandse Zaken vaardigt “hoge veiligheidswaarschuwing” uit voor Bangladesh door studentenprotesten

Buitenlandse Zaken heeft een “hoge veiligheidswaarschuwing” uitgevaardigd voor heel Bangladesh door de grootschalige studentenprotesten in het land. Dat blijkt vrijdag uit een update van het reisadvies. “Het is raadzaam om tijdens reizen naar Bangladesh de hoogste waakzaamheid aan de dag te leggen en veiligheidsrisico’s te vermijden”, schrijft Buitenlandse Zaken.

Lees meer »