“Ik ga verkleed als een pak friet naar Keulen”: BV’s juichen mee voor Rode Duivels, en sommigen gaan héél ver

Ondanks de teleurstellende nederlaag van afgelopen maandag, laat bekend Vlaanderen hun steun voor de Rode Duivels niet wankelen. Ze supporteren morgen opnieuw massaal mee tijdens de EK-match tegen Roemenië. Vanuit de zetel, in de auto of ter plaatse in gastland Duitsland. Onder meer Kathleen Aerts, Gunther Levi en Andy Peelman vertellen ons over hun voorspellingen en hoe ver ze gaan in het supporteren. 

Meer krantenkoppen in België

Biden verwart Zelensky met Poetin en Harris met Trump, maar herhaalt dat hij er niet aan denkt de race te verlaten

De Amerikaanse president Joe Biden heeft donderdag in een persconferentie rond de NAVO-top herhaald dat hij niet uit de race naar het Witte Huis stapt. “Ik ben de meest gekwalificeerde kandidaat voor het presidentschap”, klonk het. De Democraat struikelde af en toe over zijn woorden en zei “vicepresident Trump” toen hij het over zijn vicepresident Kamala Harris had. Eerder op

Lees meer »

De Wegelink kan schoolgebouw kopen: “Vlaamse subsidie van 1.387.849 euro”

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) investeert 1.387.849 euro in de vrije basisschool De Wegelink in Vichte. Dit geld zal dienen om het schoolgebouw over te kopen van de gemeente Anzegem waaraan een totaalprijskaartje vasthangt van 2.071.400 euro, inclusief de speelplaats en grond. “De goedkeuring van deze subsidie, die aangevraagd werd door het vrij onderwijs, maakt dat de verkoopsakte

Lees meer »

Ode aan Emile en Roger

De Leiestreek ademt veel kunst in 2024. Er is uiteraard After Paradise (Triënnale Kortrijk) maar er worden ook twee invloedrijke Leiekunstenaars in de kijker gezet: Emile Claus (°1849 en +1924) in Waregem en Roger Raveel (°1921 en +2013) in Machelen-aan-de-Leie. Het Roger Raveel museum bestaat dit jaar 25 jaar en dat vieren ze met enkele
The post Ode aan

Lees meer »

Michel Van den Brande steekt trouwplannen met Sofie weer in de diepvries: “Te veel aan het hoofd nu”

“Ik heb geen tijd om m’n hoofd nu vrij te maken voor een huwelijk.” Eind november 2023 vroeg Michel Van den Brande (63) zijn vriendin Sofie live ten huwelijk in ‘De tafel van Gert’. Maar de trouwplannen zijn even in de ijskast beland. De toekomst van z’n stellingbouwbedrijf, het bouwen van een nieuwe woning en z’n gezondheidsproblemen brengen heel wat

Lees meer »