HELP TEDESCO. Een van de doelpuntenmakers, of toch iemand anders? Wie is voor u de man van de match?

Job done. De Rode Duivels hebben hun tweede EK-wedstrijd, tegen Roemenië, met 2-0 gewonnen. Wie roept u uit tot man van de match? Breng uw stem uit in onderstaande tool. 

Meer krantenkoppen in België

Yves Lampaert wint individuele tijdrit op Na-Tourcriterium in Roeselare

Het Na-Tourcriterium in Roeselare werd afgetrapt met een individuele tijdrit over een ronde. Daarin bleek Yves Lampaert, de winnaar van de tijdrit van de Tour de France van 2022 in Kopenhagen, de beste. Mathieu van der Poel won vervolgens het Na-Tourcriterium.
The post Yves Lampaert wint individuele tijdrit op Na-Tourcriterium in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wat staat er te gebeuren als Joe Biden toch nog uit de verkiezingsrace stapt?

De kans dat de huidige president Biden uit de verkiezingsrace zal stappen wordt met de tijd groter. Verschillende Democratische zwaargewichten hebben zowel openbaar als privé al laten uitschijnen dat het tijd is voor de 81-jarige om er de brui aan te geven. De positieve coronatest lijkt daarbij een ‘elegante uitweg’. Maar wat gebeurt er als Biden effectief zijn kandidatuur loslaat?

Lees meer »

Ook bij Union loopt stadiondossier stroef, Bemptsite-plannen gaan voorlopig in koelkast: “Medewerking van gemeente blijft uit”

Niet alleen bij Club Brugge is er veel te doen rond een stadiondossier. Een jaar na de intentieverklaring over een stadionproject op de Bemptsite in Vorst, wacht Royale Union Saint-Gilloise nog steeds op medewerking van de gemeente. “De wil ontbreekt bij het huidige gemeentebestuur om de gemaakte beloftes na te komen“, klinkt het verontwaardigd bij de Brusselaars.

Lees meer »

Twee nieuwe én lijvige Knooppunter-fietsgidsen van West-Vlaamse makelij: “Fietstrajecten om van te genieten”

In de Lannoo-reeks Knooppunter zijn twee fonkelnieuwe, lijvige fietsgidsen verschenen. Beide zijn van de hand van de West-Vlaamse auteurs Patrick Cornillie en Kristien Hansebout. “We serveren in onze boeken in totaal 55 fietstrajecten om volop van te genieten”, zeggen ze. “Zowel korte routes als extra lange.”
The post Twee nieuwe én lijvige Knooppunter-fietsgidsen van West-Vlaamse makelij: “Fietstrajecten om van

Lees meer »

Schietstand in Ruisbroek krijgt vergunning van provincie, gemeentebestuur gaat in beroep: “Te weinig geluiddempende investeringen””

Ondanks protest van buurtbewoners en een negatief advies van de gemeente Puurs-Sint-Amands keurt de provincie Antwerpen toch een omgevingsvergunning goed voor de schietstand aan het Ooievaarsnest in Ruisbroek, vlakbij de A12. De schietstand had sinds eind 2021 geen vergunning meer, onder meer omdat er te veel geluidsoverlast was. Er zijn nu tegemoetkomingen, maar het gemeentebestuur en een actiecomité gaan in

Lees meer »

Britse politie slaat alarm over toenemend geweld tegen vrouwen

In Engeland en Wales worden dagelijks gemiddeld 3.000 meisjes en vrouwen het slachtoffer van geweld. De Britse politie slaat alarm en heeft het over een “nationale noodtoestand”. Ze wijst met een beschuldigende vinger naar influencers zoals Andrew Tate die vrouwenhaat propageren en Britse jongeren negatief beïnvloeden.

Lees meer »

LIVE TOUR. Recordman Cavendish neemt afscheid van de Ronde van Frankrijk

Behoudens pech en ongelukken is de Tour al beslist, maar er ligt toch nog een prestigieuze zege te wachten. De Ronde van Frankrijk eindigt namelijk met een pittige tijdrit van net geen 34 kilometer tussen Monaco en Nice. Kan Remco Evenepoel ook deze race tegen de klok naar zijn hand zetten? Hij is om 18u41 aan zet. Een pak vroeger,

Lees meer »