Boeing 737 vliegt plots op 160 meter hoogte boven woonwijk: “Ik was bang dat hij tegen mijn huis ging vliegen”

De Amerikaanse luchtvaartautoriteit is een onderzoek gestart naar een passagiersvliegtuig van Southwest Airlines dat amper 160 meter boven een woonwijk in Yukon, Oklahoma, vloog en de bewoners de schrik van hun leven bezorgde.

 

Meer krantenkoppen in België

Automobilisten verrast in Wervik: eenrichtingsverkeer in eerste deel drukke Speldenstraat door werken Fiberklaar

In het eerste deel van de drukke Speldenstraat vanaf de spoorweg en de Lege Kruisse geldt er sedert vrijdagmorgen éénrichtingsverkeer door werken in opdracht van Fiberklaar. Nogal wat automobilisten waren verrast want de werken werden vooraf niet aangekondigd. De stad communiceerde overigens maar vrijdagmiddag over de verkeershinder.
The post Automobilisten verrast in Wervik: eenrichtingsverkeer in eerste deel drukke Speldenstraat

Lees meer »

Gino uit Hooglede kroont zich als beste sorteerder tot ‘MirOlympisch kampioen’

Volgende week starten de Olympische Spelen in Parijs. Maar woensdagavond werd er in Roeselare al een andere titel uitgereikt. Gino Bonte uit Hooglede kroonde zich in het auditorium van Mirom tot ‘MirOlympisch’ kampioen. Elke Vercaigne uit Zonnebeke pakt zilver, het brons is voor Frederik Vanderhaeghe uit Kortemark.
The post Gino uit Hooglede kroont zich als beste sorteerder tot ‘MirOlympisch

Lees meer »

Notoire Club-hooligan dealt kilo’s coke vanuit Brugse hotelkamer: “Hij was geen grote drugsbaron”

Na een zware veroordeling voor hooliganisme riskeert Bruggeling Bjorn F. (41) nu ook nog een jarenlange celstraf voor cocaïnehandel vanuit een hotel. Kompane Melissa R. riskeert vier jaar cel. “Geef me nog een laatste kans”, smeekte ze.
The post Notoire Club-hooligan dealt kilo’s coke vanuit Brugse hotelkamer: “Hij was geen grote drugsbaron” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Elisabeth Lucie Baeten beschuldigt ‘Vogue’ van “verzinnen” cellulitis: “Van iets normaal maakten zij plots probleem”

Elisabeth Lucie Baeten (33) is het duidelijk oneens met de vele artikels over cellulitis. Toen ze online door een nieuwswebsite scrolde en opnieuw een artikel zag met de titel ‘Putjes en deukjes in je huid: wat is cellulitis en kun je er iets tegen doen?’, reageerde ze scherp op sociale media. “Cellulitis is net zo normaal als rimpeltjes op je

Lees meer »