Alle ploegen op drie punten in groep van de Belgen, één punt tegen Oekraïne is altijd voldoende voor achtste finale

Alles ligt terug open in de groep van de Rode Duivels op het EK voetbal. De Belgen wonnen met 2-0 van Roemenië, waardoor iedereen in de poule op drie punten staat. Het doelpuntensaldo wordt belangrijker dan ooit op de laatste speeldag van de groepsfase. Zeker met oog op de tegenstander in de achtste finale. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE. Hoe gaan de verhoudingen in Frans parlement verschuiven na tweede ronde en blijft Frankrijk regeerbaar?

Een spannende dag voor Frankrijk, mogelijk een kantelpunt. Vandaag vindt de tweede ronde van de Franse parlementsverkiezingen plaats. De verkiezingen leven sterk onder de Franse bevolking. Rond 17 uur werd de hoogste participatiegraad gemeten bij parlementsverkiezingen sinds 1981. Hoe gaan de verhoudingen in het parlement verschuiven en blijft Frankrijk regeerbaar? Exitpolls en de eerste resultaten zijn er vanaf 20 uur.

Lees meer »

Guldensporenviering ontvangt minister-president Jan Jambon

Op de vooravond van de Vlaamse feestdag gaat naar jaarlijkse traditie de Guldensporenviering door aan de Groeningekouter, georganiseerd door Stad Kortrijk en het Guldensporencomité.
The post Guldensporenviering ontvangt minister-president Jan Jambon appeared first on KW.be.

Lees meer »

Britse politie houdt klopjacht op man (26) na “gruwelijke” moord met kruisboog op vrouw en twee dochters van BBC-presentator

De Britse politie houdt momenteel een grote klopjacht op een 26-jarige man die verdacht wordt van betrokkenheid bij de moord op drie vrouwen. Volgens de Britse openbare omroep ‘BBC’ gaat het om het gezin van een van haar presentatoren, John Hunt (58), meer bepaald zijn echtgenote Carol (61) en twee van hun drie dochters, Hannah (28) en Louise (25). Ze

Lees meer »

Drie jaar na moord zonder motief in Tielt is onderzoek afgerond

De 22-jarige Jarod D. blijft twee maanden langer in de gevangenis op verdenking van moord. Leander Quintijn wandelde op straat toen hij plots met meerdere messteken aangevallen werd. De jongeman werd niet meteen opgepakt, maar praatte uiteindelijk zijn mond voorbij aan een kennis. Die laatste besloot alarm te slaan. Het onderzoek is inmiddels volledig afgerond.
The post Drie jaar

Lees meer »

LIVE NEDERLAND-ENGELAND (wo, 21u). Scheidsrechter die door Bellingham in 2021 indirect beschuldigd werd van omkoping leidt halve finale

Woensdag maken Nederland en Engeland onder elkaar uit wie naar de EK-finale mag in Berlijn. De match wordt gespeeld in Dortmund, en wordt in goede banen geleid door Felix Zwayer. Geen onbelangrijk detail: Bellingham beschuldigde hem in 2021 indirect van omkoping. Plaatst Oranje zich voor een eerste EK-finale sinds 1988? Of mag Engeland zich opmaken voor de eindstrijd in Berlijn?

Lees meer »

“Ooit zal ik mijn portie ellende wel krijgen”: Linda de Mol voorspelde al dat ze heel wat tegenslagen op haar pad zou vinden

Bij onze noorderburen staat Linda de Mol al decennialang bekend als onaantastbare televisiekoningin. Maar terwijl ze op professioneel vlak de successen aan elkaar reeg, was het leven privé niet bepaald mild voor haar. Nu ze haar zestigste verjaardag viert, blikt Story NL terug op de tegenslagen die Linda de voorbije jaren tegenkwam. Van verschillende liefdesbreuken over overspel tot die afperszaak.

Lees meer »

Michel Van den Brande steekt trouwplannen met Sofie weer in de diepvries: “Te veel aan het hoofd nu”

“Ik heb geen tijd om m’n hoofd nu vrij te maken voor een huwelijk.” Eind november 2023 vroeg Michel Van den Brande (63) zijn vriendin Sofie live ten huwelijk in ‘De tafel van Gert’. Maar de trouwplannen zijn even in de ijskast beland. De toekomst van z’n stellingbouwbedrijf, het bouwen van een nieuwe woning en z’n gezondheidsproblemen brengen heel wat

Lees meer »

Chirokamp afgebroken na uitbraak rotavirus

Chiro Tom & Sam uit Merksem heeft zondag haar jaarlijks bivak afgebroken nadat er een uitbraak van het rotavirus was vastgesteld. Een 40-tal kinderen had maag- en darmklachten, ook een deel van de leiding raakte besmet.

Lees meer »

Carrefour hypermarkt Brugge zit in nieuw jasje

De Carrefour hypermarkt Brugge bij B-Park zit in een nieuw jasje. Een verbetering van de winkelervaring, de toegankelijkheid en de service staan centraal. “Naar aanleiding van deze vernieuwing kunnen klanten nog tot 21 juli mooie promo’s en aanbiedingen scoren”, zegt woordvoerder Siryn Stambouli.
The post Carrefour hypermarkt Brugge zit in nieuw jasje appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zomerbar Barra Dentra toont EK-finale op groot scherm

Zondagavond 14 juli vertoont Barra Dentra op Howest Parking 4 de EK-finale Spanje – Engeland op groot scherm. Ook de rest van de zomer kan je er genieten van de Ronde van Frankrijk én de Olympische Spelen. “Ik heb veel bezoekers die blijven terugkomen voor de kwaliteit van het scherm en het geluid, en uiteraard de gezellige sfeer.”
The

Lees meer »